Udflugter og cykler

Spørgsmål: Hej. Jeg skal til DDR. I Feb. 2016..Punta Cana..Var der i 2014..var på en hel dagstur med skole, heste ridning etc.
Kunne godt tænke mig at komme lidt ud og se noget… Men hvad?

En anden ting, er der et sted man kan leje racer cykler.. Og er det overhovedet muligt at cykle lidt omkring…(sikkerheden i det).. Glæder mig til at hører fra Dig..Finn

Svar: Hej Finn, Mange tak for din email. Der er masser af forskellige muligheder for at komme ud og se/lave noget mens du er i Punta Cana. Vi har nogle udflugter på Dansk Punta Cana guiden. Du kan også se flere udflugter på vores officielle firmahjemmeside www.grouppalmera.com

Hvis der er noget af dette, du kunne tænke dig at prøve, så bare skriv mig en email. Så kan jeg booke det ind til dig.

Med hensyn til at lege racer cykler, så har jeg aldrig set et sted i Punta Cana, hvor det er muligt. Der ligger en lille cykel butik, men jeg tror kun de sælger cykler. Egentlig ville jeg ikke anbefale at cykle rundt i “byen”, da trafikken kan være ret hektisk,, og der ingen cykelstier findes. Jeg ville i hvert fald ikke synes, at det er sikkert.

Venlig hilsen,
Ragnhild.