Shopping

Hvad er en ferie uden lidt shopping?

I Punta Cana har du masser af muligheder for at shoppe og fx købe souvenirs, og du vil hurtigt opdage, at der findes souvenir shops “på hvert gadehjørne”, der tilsyneladende alle sælger mere eller mindre de samme varer.

Shopping mall / Shopping center: Hvis du gerne vil i et rigtigt shopping center, så findes der et par gode steder i Punta Cana, hvor du bl.a. kan købe mærkevarer. Det nyeste og måske flotteste shopping mall er det nye Blue Mall som ligger i nærheden af lufthavnen. Her finder du fx en kæmpestor Zara butik med dame-, herre- og børnetøj samt Zara Home.

Supermarkeder: Har du brug for at handle i supermarkedet, så findes der forskellige rundtomkring i byen. Efter vores mening er det bedste supermarked Nacional efterfulgt af Jumbo, Pola, Lama og Iberia. Priserne går også nogenlunde derefter – fra højest til lavest.

Pakke-mænd/kvinder: I alle supermarkeder er der mænd og kvinder der er ansat til at pakke dine varer i plastikposer. De hjælper dig også gerne med at bære alle poserne ud, hvis du fx kører i bil, og læsse dem ind i bilen. Det er kutyme at give dem lidt drikkepenge for hjælpen, fx. RD$ 25-50 (dominikanske Pesos) eller USD 1 – afhængigt af hvor meget du køber.

Betaling: Du kan betale med kreditkort, USD og dominikanske Pesos (RD$). Betaler du med kort, bliver beløbet trukket i Pesos og derefter omregnet igen til danske kroner af din bank. Betaler du med USD, vil du stort set altid modtage byttepenge i Pesos og du skal regne med at butikken vil bruge en dårligere vekselkurs end normalt.

God fornøjelse!

Blue Mall ved Punta Cana lufthavnen

BLUE MALL PUNTA CANA

Det store, flotte og lækre shopping center Blue Mall åbnede i august 2017 og byder på en række butikker og restauranter som fx Zara, Zara Home, Pandora, Under Armour, Nike, Yves Rocher, Levis, Hard Rock Café, Applebee’s, m.fl. Blue Mall har åbent mandag – lørdag fra kl. 10 til kl. 21 og søndag fra kl. 10 til kl. 20.

BESØG BLUE MALL PÅ FACEBOOK

BESØG BLUE MALL PÅ INSTAGRAM

Palma Real Shopping Village

Palma Real Shopping Village Punta Cana

Et hyggeligt og tropisk shopping mall med få upscale butikker, apotek, bank, restauranter (bl.a. Dolce Italia) og diverse kontorer.  Palma Real har åbent dagligt fra kl. 10 til kl. 21.

BESØG PALMA REAL PÅ FACEBOOK

BESØG PALMA REAL PÅ INSTAGRAM

San Juan Shopping Center

SAN JUAN Shopping Center Punta Cana

Et rigtig populært shopping center med gode butikker, der sælger tøj, sko, smykker, souvenirs, m.m., samt små boder, et supermarked, en biograf og en IKEA udstillingsbutik. San Juan har åbent dagligt fra kl. 9 til kl. 24.

BESØG SAN JUAN PÅ FACEBOOK

BESØG SAN JUAN PÅ INSTAGRAM

Downtown Mall Punta Cana

Downtown Mall i Punta Cana

I forlængelse af Jumbo supermarkedet finder du Downtown Mall Punta Cana med et mindre udvalg af butikker samt banker, Santo Domingo Café og Domino’s Pizza. Parkeringspladsen foran er ofte fyldt, så det anbefales at køre ned i parkeringskælderen.

BESØG DOWNTOWN MALL PÅ FACEBOOK

BESØG DOWNTOWN MALL PÅ INSTAGRAM

Iberia Supermarked

Iberia Supermarked Punta Cana

Iberia ligger på Avenida Estados Unidos og er det mest “dominikanske” supermarked. Her handler man billigst men ikke altid bedst. Kød, frugt og grønt er ikke af den højeste kvalitet, men skal du spare lidt på pengene, kan Iberia være et besøg værd.

BESØG IBERIA PÅ FACEBOOK

BESØG IBERIA PÅ INSTAGRAM

Jumbo Supermarked

Supermarked Jumbo Bavaro Punta Cana

Jumbo minder om Bilka eller Føtex. Det er et hypermarked, med stort udvalg af madvarer, tøj, sko, husholdningsting, osv. Jumbo ligger ved siden af San Juan Shopping Mall ved Down Town Punta Cana og har et lille shopping mall på bagsiden.

BESØG JUMBO PÅ FACEBOOK

BESØG JUMBO PÅ INSTAGRAM

Nacional Supermarked

Nacional Punta Cana

Det nye Nacional supermarked åbnede i 2019 og er klart det supermarked, hvor du finder den bedste kvalitet på madvarer samt specialvarer som ikke sælges i andre supermarkeder. Kvalitet koster og derfor er priserne også lidt højere her. Nacional er også det nyeste, største og lækreste supermarked, der ligger ved siden af Blue Mall og tæt på Punta Cana lufthavnen.

BESØG NACIONAL PÅ FACEBOOK

BESØG NACIONAL PÅ INSTAGRAM

Super Pola Supermarked

Super Pola Bavaro Punta Cana

Super Pola ligger i San Juan Shopping Center og er et af de bedre steder at handle. Frugt og grøntafdelingen er ret fin og så er der både egen slagter, bager samt delikatesse afdeling med skinke og oste. Madvarer i fin kvalitet og til gode priser.

BESØG SUPER POLA PÅ FACEBOOK

BESØG SUPER POLA PÅ INSTAGRAM