Snorkling

Spørgsmål: Vi kigger på rejser til den dominikanske republik, og er bl.a faldet over punta cana, vi vil rigtigt gerne snorkle, og vil gerne vide om det er det rette sted til dette. Venlig hilsen winie

Svar: Hej Winie, Tak for din email. Der er masser af muligheder for at snorkle her i Punta Cana og en hel del udflugter der inkluderer snorkling som en del af turen. Nu ved jeg ikke, om I har snorklet andre steder i verden, men snorklingen her er ikke så spektakulær som fx i Middelhavet eller andre steder, hvor man ser et væld af farverige fisk og koraller. Der er dog stadig meget smukt …under vandet.

Af de udflugter som findes her i Punta Cana synes jeg at Reef Explorer er en af de bedste. Hvis I har børn med under 13 år (som ikke kan deltage i Reef Explorer), så er Marinarium også en super tur. Det er egentlig samme firma der laver begge udflugter, så snorklingen er egentlig den samme. Forskellen er at man på Reef opholder sig på og omkring en platform i havet og kan vælge mellem mange andre aktiviteter således, at man selv laver sit program, hvorimod man på Marinarium kommer ud og sejle på en katamaran. I kan læse mere om Marinarium på vores officielle hjemmeside www.grouppalmera.com

Reef har I måske allerede læst på den danske Punta Cana guide. Derudover har jeg ladet mig fortælle (jeg har ikke selv været der), at der skulle være rigtig god snorkling omkring en ø der hedder Catalina Island, som ligger ca. 1 times kørsel fra Punta Cana og også tilbydes som en heldagsudflugt. Det skulle også være et godt sted at dykke. Jeg håber I kunne bruge mit svar. Hvis I har flere spørgsmål eller skal have hjælp med noget andet til jeres ferie, så skriv gerne igen.

Venlig hilsen,
Ragnhild