Priser

Spørgsmål: Hej kommer til den domikanske republik i januer
vi skal bo i santa domingo
hvordan er prislejet derover
tænker på restauranter
daglivarer
øl
osv

Svar: Hej Jørgen,

Tak for din email. Prislejet i Santo Domingo er efter min mening meget blandet. I vil sagtenes kunne finde fx restauranter, der er meget billige, samt restauranter der er super dyre. Byen har virkelig lidt af hvert og noget for en hver pengepung. Der findes også masser af supermarkeder og små minimarkeder, hvor I kan handle. Nogle dagligvarer er meget billige – fx frugt, grønt, brød. Andre dagligvarer koster nogenlunde det samme som i Danmark.

Generelt er de lokale varer billigere end i Danmark, mens importerede varer koster nogenlunde det samme som herhjemme eller lidt mere. En pose Santo Domingo kaffe koster omkring 190 pesos for et pund. Kylling er ofte billigt … en hel koster omkring 170-200 pesos, afhængig af vægt/størrelse. En (Presidente) øl koster omkring 50 pesos for en flaske/dåse, en stor Coca Cola koster omkring 80 pesos, osv.

Hvis I skal ud og spise en super god middag, kan jeg godt anbefale Pate Palo restauranten, der ligger på Plaza España med udsigt over det gamle Columbus hus, Alcazar de Colon. Mad, service og stemningen der er helt i top.

Jeg håber du kunne bruge mit svar.

Venlig hilsen,
Ragnhild Hansen