Corales golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Golfbaner

Den Dominikanske Republik og især Punta Cana og Casa de Campo er et sandt paradis for golfspillere! Her finder du masser af rigtig gode baner. Golfbanerne er åbne året rundt, men i lavsæsonen (henover sommeren og i efteråret) lukker banerne helt eller delvist i perioder, så der kan foretages vedligeholdelse og reparationer.

TOP golfbaner som du bør spille er:

  1. Punta Espada i Cap Cana Resort, designet af Jack Nicklaus
  2. Corales i Puntacana Resort & Club, designet af Tom Fazio
  3. La Cana i Puntacana Resort & Club, designet af P. B. Dye
  4. Dye Fore i La Romana (ca. 1 times kørsel fra Punta Cana), designet af Pete Dye
  5. Teeth of the Dog i La Romana (ca. 1 times kørsel fra Punta Cana), designet af Pete Dye

TOP golfbaner i Punta Cana

Ifølge GolfWeek Magazine er Punta Espada golfbanen i Cap Cana Resort den bedste bane i Caribbean, Mexico og Mellemamerika! En spektakulær 18-hullers golfbane med havudsigt på alle 18 huller og 9 huller langs havet.

Corales golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Corales golfbanen i Puntacana Resort & Club er banen, hvor den amerikanske PGA Tour spiller hvert år (siden 2018). Banen har 10 huller med havudsigt og 6 huller, der spiller langs havet.

Dansk Punta Cana Guide

La Cana golfbanen i Puntacana Resort & Club er designet af P. B. Dye og har 14 huller med havudsigt og 4 huller, der spiller langs havet. Banerne Tortuga og Arrecife udgør de originale 18 huller med havudsigt.

Andre golfbaner i Punta Cana

Cocotal golfbanen hører til Melia/Paradisus ressorterne og er designet af spanske Jose “Pepe” Gancedo. Banen spiller gennem en gammel kokosplantage, der i dag er et resort med store huse og lejlighedsbygninger.

Hard Rock Cana Bay golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Hard Rock golfbanen “Cana Bay” er en unik bane, der der spiller gennem den omgivende dominikanske jungle. Hvert hul er karakteristisk – en unik oplevelse og udfordring at spille.

Dansk Punta Cana Guide

Iberostar er designet af P. B. Dye og spiller gennem et relativt fladt landskab. Golfbanen byder på forhøjede tee steder og greens, store bakker og dybe kløfter.

Dansk Punta Cana Guide

Punta Blanca golfbanen er designet af den Sydafrikanske golfspiller, Nick Price. Denne velholdte parkbane har et forholdsvist åbent layout kombineret med brede fairways.

Golfbaner i La Romana

Dansk Punta Cana Guide

Pete Dye kalder Teeth of the Dog for sit mesterværk. Banen ligger i Casa de Campo Resort og har 12 huller med havudsigt og 7 huller, der spiller langs havet.

Dye Fore golfbane i Casa de Campo Resort på den Dominikanske Republik

Dye Fore er designet af Pete Dye og har en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav (fra 9 af de 18 huller), bjergene, Chavón-floden, Casa de Campo-marinaen og Altos de Chavón.

Book en runde golf

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider skal gerne bookes minimum 72 timer før du vil spille.

Vi kan booke tee tider for de forskellige golfbaner 60-90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

Caddie

Caddie’en er obligatorisk på La Cana, Corales, Punta Espada og Teeth of the Dog. Der betales en caddie fee på USD 30 per caddie (1 caddie per golfbil/buggy) samt drikkepenge (USD 15-20) fra hver spiller. Betales kontant USD direkte på golfbanen. Caddie fee er inkl. på Punta Espada.

Golfbil (buggy)

Alle priser inkluderer en golfbil (buggy) til 2 personer, som er obligatorisk på alle baner på den Dominikanske Republik. Det er ikke tilladt at spille golf uden en golfbil (buggy).

Casa de Campo baner

Alle golfspillere, der skal spille Dye Fore eller Teeth of the Dog, skal registreres hos Casa de Campo Resort Security forinden. For at gøre dette, skal vi bruge navn samt pasnummer på samtlige golfspillere som du bedes sende, inden den dag du/I skal spille.

Handicap

Officielt er der ikke noget krav om, at du skal have et bestemt handicap for at kunne spille på golfbanerne i Punta Cana eller Casa de Campo. Du vil ikke blive bedt om at vise noget HCP kort/bevis på golfbanerne. Så længe du ved, hvordan man spiller og kan komme rundt på banen i et rimeligt tempo uden at forsinke spille for andre, kan du spille. Hvis du er nybegynder, vil Cocotal, Iberostar og La Cana banerne være de bedste for dig, da de er rimelig brede og forholdsvis nemme at spille.

Dress Code

HUSK at alle golfbanerne har en “dress code” som de strengt håndhæver. Dvs at du skal have en polo shirt på med krave og ærmer samt enten et par knælange bermuda shorts eller lange bukser på. Damer kan spille i en polo shirt uden ærmer (dog stadig med krave) og i shorts, lange bukser eller skort. Golfsko med soft spikes er påkrævet, men du kan også spille i tennissko/gummisko. Lever dit tøj ikke op til kravene om dress code kan du blive bedt om at købe det korrekte tøj i pro-shoppen.

Golfkøller, mad & drikke

Du har mulighed for at leje golfkøller på alle golfbanerne samt købe mad og drikke. På alle banerne kan du betale med kreditkort, men husk også at medbringe kontanter (USD) for en sikkerheds skyld og til evt. brug til drikkepenge.

Transport

Transporten t/r er inklusiv til alle baner, når du bor på hotel og udvalgte villaer/lejligheder i Punta Cana og booker via denne hjemmeside. Transport er inkl. uanset om du vil bruge den eller om du kører i egen lejebil til/fra golfbanerne. Transporten er “delt med andre”, dvs. at chafføren muligvis skal stoppe på andre hoteller og hente andre spillere undervejs. Hvis du hellere vil have din egen transport, har du mulighed for at tilkøbe dette mod et ekstra gebyr.

Save

Save