Soles Chill Out Bar

Soles Chill Out Bar er en af de fede strandbarer i Punta Cana som altid er hyggelig at besøge. Der er åbent om dagen, hvor folk kommer og slænger sig på de hvide solsengene, mens de nyder en kølig drink eller spiser frokost. Om aftenen er Soles altid et IN-sted. Der er mulighed for at spise aftensmad eller bare tage et par drinks, inden turen eventuelt går videre på diskotek. Nogle gange er der live musik om aftenen eller super cool fester, hvor ejeren, der selv er DJ, spiller til langt ud på natten. Nogle gange er der også filmaften med ren hygge under stjernehimlen.

Før i tiden var Soles et sted, hvor de lokale og de udlændinge, som havde slået sig ned i Punta Cana, hyppigt kom. Det er det stadig i dag, men flere og flere turister har opdaget baren, så der er som regel altid en fin blanding af folk fra mange forskellige lande.

Stemningen er altid meget afslappet. Services en god og venlig og de serverer en rigtig god mojito som du ikke må gå glip af! Prøv eventuelt også deres ananas mojito.

Besøg også Soles på Facebook!

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s