Dansk Punta Cana Guide Dominikanske Republik

Restauranter

Der er efterhånden rigtig mange gode restauranter rundtomkring i Punta Cana og det bliver mere og mere populært at spise ude – både for de lokale og turister som gerne vil opleve den lokale madkultur.

Vi kan ikke lægge alle byens restauranter på hjemmesiden, men vi forsøger at plukke dem som vi synes bedst om. Vi arbejder ikke sammen med nogle af restauranterne på denne side, så det er nemmest at bestille bord via restauranternes egen hjemmeside. Og vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har spist på en eller flere af restauranterne og gerne vil dele ris og/eller ros med os.

God fornøjelse.

Citrus Restaurant & Lounge ligger på i Playa Turquesa Ocean Club på Avenida Alemania i Los Corales, Bavaro, og har åbent dagligt til frokost og aftensmad.

Dansk Punta Cana Guide Dominikanske Republik

Dolce Italia har 2 lokationer i Punta Cana: Palma Real Shopping Village på Avenida Alemania samt i Cap Cana Marina (Fishing Lodge).

Dansk Punta Cana Guide

Huracán Café (Hurricane Cafe) ligger direkte på stranden på Calle Mare i Los Corales, Bavaro, og har åbent dagligt til frokost og aftensmad.

Dansk Punta Cana Guide

Jellyfish Punta Cana ligger direkte på stranden på Calle Chicago og har åbent dagligt til morgenmad/brunch, frokost og aftensmad.

Dansk Punta Cana Guide Dominikanske Republik

Juanillo Grill & Beach Club ligger direkte på Juanillo stranden i Cap Cana Resort og har åbent dagligt til frokost og aftensmad.

Dansk Punta Cana Guide

Mamma Luisa Bar & Trattatoria ligger i Puntacana Village ved Punta Cana lufthavnen og har åbent dagligt til frokost og aftensmad.

Noah Restaurant & Lounge ligger i Paseo San Juan på Avenida Barceló (bagved IKEA) og har åbent dagligt til frokost og aftensmad.

Dansk Punta Cana Guide Dominikanske Republik

Pearl Beach Club Punta Cana ligger direkte på stranden med indgang fra hovedvejen i Cabeza de Toro og har åbent dagligt fra morgen til aften.

Dansk Punta Cana Guide

Playa Blanca Restaurant ligger direkte på stranden i Puntacana Resort & Club ved Punta Cana lufthavnen og har åbent dagligt til frokost og aftensmad.

Dansk Punta Cana Guide

Soles Chill Out Bar ligger direkte på stranden på Calle Pirata i Los Corales, Bavaro, og har åbent dagligt til morgenmad/brunch, frokost og aftensmad.