Restauranter

Der er efterhånden rigtig mange gode restauranter rundtomkring i Punta Cana og det bliver mere og mere populært at spise ude – både for de lokale og turister som gerne vil opleve den lokale madkultur. Selvom man bor på et all-inklusive hotel, kan det være en god ide at spise ude i byen i hvert fald bare en gang.

Vi kan ikke lægge alle byens restauranter på hjemmesiden, men vi forsøger at plukke dem som vi synes bedst om. Vi arbejder ikke sammen med nogle af restauranterne på denne side, så det er nemmest at bestille bord via restauranternes egen hjemmeside – men vi hjælper naturligvis gerne, hvis det er nødvendigt. Og vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har spist på en eller flere af restauranterne og gerne vil dele ris og/eller ros med os.

God fornøjelse.

Opdateret d. 24/1-2020.

Acentos Bistro i Puntacana Village

Acentos Bistro Punta Cana

Denne lille og hyggelig restaurant serverer spansk, fransk og middelhavs-inspirerede retter af høj kvalitet. Her får du en god risotto med porchini svampe og lammen er fantastisk. Prøv også deres hvidløgsrejer og gå endelig ikke glip af den overdådige og uforglemmelige “chocolate fondant” til dessert!

BESØG ACENTOS BISTRO PÅ FACEBOOK

BESØG ACENTOS BISTRO PÅ INSTAGRAM

ACENTOS BISTRO MENU (opdateret d. 24/1-2020)

AmaLuna Vegansk Restaurant i Bavaro

AMALUNA VEGAN RESTAURANT PUNTA CANA

AmaLuna er byens eneste veganske restaurant, som ligger i en lille, smuk have i hjertet af Bavaro og serverer “peaceful food”. Inspirationen til retterne er hentet fra Italien og Middelhavet, og menuen byder på forskellige spændende lækkerier som vegansk pasta retter, pizza, burgere, Buddha bowls og smoothies.

BESØG AMALUNA PÅ FACEBOOK

BESØG AMALUNA PÅ INSTAGRAM

Bachata Rosa i Blue Mall Punta Cana

Bachata Rosa Punta Cana

Den berømte Dominikanske musiker, Juan Luis Guerra, står bag denne trendy og spændende restaurant. Vores yndlingsretter er deres forretter og sushi, og vi kan anbefale at bestille forskellige forretter til deling. De bedste borde finder du (efter vores mening) på den udendørs terasse ved baren. Vil du sidde indenfor, skal du bestille bord i god tid. I weekenden er der ofte live DJ, og senere på aftenen bliver der spillet højt musik, så hvis du vil have en stille og rolig middag, kan det anbefales at komme i hverdagen og gerne lidt tidligt.

BESØG BACHATA ROSA PÅ FACEBOOK

BESØG BACHATA ROSA PÅ INSTAGRAM

BACHATA ROSA MENU (opdateret d. 24/1-2020)

Citrus Restaurant and Lounge i Playa Turquesa

Citrus Restaurant and Lounge

Menukortet er stort og må betegnes som “international cuisine” med både steaks, kylling, fisk, pasta, salater og masser af sushi. Om aftenen er der ofte rift om bordene så kom tidligt! Trænger du til en god portion kylling i karry med ris, så kan du få den her (bed om at få den ekstra kraftig, ellers smager den måske ikke af så meget). Deres sushi er også god.

BESØG CITRUS PÅ FACEBOOK

BESØG CITRUS PÅ INSTAGRAM

Dolce Italia i Palma Real Shopping Mall

Dolce Italia restaurant - Palma Real Shopping Village

Dolce Italia er en fremragende italiensk restaurant, der serverer klassiske og spændende retter, inkl. pasta og gode pizzaer. Kokken er fra Napoli, og maden er helt vidunderlig. Man kan virkelig fornemme hans passion for madlavningen og for gode råvarer. Indenfor er restauranten meget moderne (lidt a la Jamie Oliver’s), men de bedste borde finder du udenfor på den åbne plaza.

BESØG DOLCE ITALIA PÅ FACEBOOK

BESØG DOLCE ITALIA PÅ INSTAGRAM

Gracehouse Lounge Bar & Restaurant i Bavaro

Gracehouse Restaurant Bavaro Punta Cana

Denne lille restaurant i Bavaro er enormt charmerende og minder egentlig mest om et dominikansk hus ude på landet. Du kan både spise her morgen, middag og aften samt få cocktails og dessert.  Kom forbi og få en simpel morgenmad eller pasta, tapas, grill, m.m. til frokost eller aftensmad. Det er et hyggeligt sted med en rigtig fin stemning.

BESØG GRACEHOUSE PÅ FACEBOOK

BESØG GRACEHOUSE PÅ INSTAGRAM

Hard Rock Café i Blue Mall Punta Cana

Hard Rock Cafe Blue Mall Punta Cana

Måske kender du allerede Hard Rock Café fra andre steder i verden? Maden er vist (nogenlunde) den samme, dvs. amerikansk fast food.
Du kan sidde indenfor eller ude på den åbne terasse foran den kunstige sø. Du får som regel en rigtig god burger, spicy kyllingevinger eller nachos.

BESØG HARD ROCK CAFÉ PÅ FACEBOOK

BESØG HARD ROCK CAFÉ PÅ INSTAGRAM

HARD ROCK CAFÉ MENU (opdateret d. 24/1-2020)

Huracán Café på Bavaro Beach

Huracan Cafe Bavaro Beach Punta Cana

Huracán Café (Hurricane Cafe) er en af de originale strandbarer i Bavaro og fortsætter med at være et rigtig populært sted blandt lokale og turister. Det er især et populært sted at holde bryllup! Beliggenheden er helt fantastisk, og her har du mulighed for at spise og drikke, mens du nyder den skønneste udsigt over stranden og havet.

BESØG HURACAN CAFE PÅ FACEBOOK

BESØG HURACAN CAFE PÅ INSTAGRAM

Isabella Steak & Bistro i Blue Mall Punta Cana

Isabella Steak & Bistro Punta Cana

Isabella ligger i det nye Blue Mall ved lufthavnen og er et moderne steakhouse & bistro. På menukorket finder du både lette retter som salater samt steaks, kylling og fisk. Prøv deres lamme osso buco og risotto med karameliseret græskar. Restauranten serverer også  morgenmad.

BESØG ISABELLA PÅ FACEBOOK

BESØG ISABELLA PÅ INSTAGRAM

Jellyfish på Bavaro Beach

IMG_1799

Jellyfish har eksisteret i en evighed og er et populært sted for bryllupper. Restauranten tilbyder et meget afslappet sted beliggende mellem de to store ressorter Barcelo Bavaro Grand Resort og Melia Caribe Beach Resort.
Maden er rigtig god, og du har mulighed for at vælge mellem seafood, kylling, pasta, steaks og mere.

BESØG JELLYFISH PÅ FACEBOOK

BESØG JELLYFISH PÅ INSTAGRAM

La Bruja Chupadora i Plaza Coral Village

LA BRUJA CHUPADORA PUNTA CANA

Den suttende heks er navnet på denne nye og ultra moderne restaurant, der ligger i Plaza Coral Village ved Los Corales, Bavaro. Restarautanen er en gastropub, hvor du får mad i høj kvalitet og lækre cocktails i en ny og spændende atmosfære. Der er ofte live DJ eller bands, der spiller om aftenen. Restauranten har åbnet dagligt fra kl. 11 – 01, så det er også et sted, hvor du kan “gå i byen” og bare få drinks.

BESØG LA BRUJA CHUPADORA PÅ FACEBOOK

BESØG LA BRUJA CHUPADORA PÅ INSTAGRAM

LA BRUJA CHUPADORA MENU (opdateret d. 24/1-2020)

Little John Beach på Juanillo Beach i Cap Cana

16406756_10158173904135385_7835500982050839771_n

Little John var den første strandrestaurant på Juanillo Beach og det er stadig den mest populære. I weekenden kommer der en del lokale, så der er rift om bordene og liggestolene på stranden. Maden er god og kommer du fx med din egen friskfangede fisk, tilbereder de den gerne for dig.

BESØG LITTLE JOHN PÅ INSTAGRAM

Lorenzillo’s i Down Town Punta Cana

Lorenzillo's Punta Cana

Lorenzillo’s er nok det bedste sted, hvis du vil spise hummer! Restauranten åbnede i december 2016 og findes også i Cancun. God mad, gode vine og venlig service. Prøv evt. deres “Especial de Piratas” med blandet seafood til 2 personer, eller vælg din egen (levende) hummer. Der serveres også kød, kylling og fisk.

BESØG LORENZILLO’S PÅ FACEBOOK

BESØG LORENZILLO’S PÅ INSTAGRAM

LORENZILLO’S MENU (opdateret d. 24/1-2020)

Mamma Luisa i Puntacana Village

Mamma Luisa Restaurant Punta Cana

Dette er en af de bedste italienske restauranter i Punta Cana. Her er åbent til frokost og aftensmad, og stemningen er altid super hyggelig. Menukortet byder på lidt af hvert, dog med undtagelse af pizza. Deres pasta er altid god og al dente! Prøv evt. også deres Cesar salat med kylling og de dybstegte blæksprutteringe til forret.

BESØG MAMMA LUISA PÅ FACEBOOK

BESØG MAMMA LUISA PÅ INSTAGRAM

MAMMA LUISA MENU (opdateret d. 24/1-2020)

Noah Restaurant & Lounge i Paseo San Juan

15419574_10154485468354823_8672107288005436040_o

Noah er klart en af de mest populære restauranter, hvor der altid er fyldt. Og så har stedet forstået at fornye sig på de rigtige tidspunker. Maden er lækker og der er ofte tilbud på drinks (fx køb 2 og betal for 1). Stemningen er rigtig god, især på den hyggelige udendørs terrasse. De laver god sushi, burgere og deres laks med paella er vidunderlig.

BESØG NOAH PÅ FACEBOOK

BESØG NOAH PÅ INSTAGRAM

Pearl Beach Club i Cabeza de Toro

PEARL BEACH CLUB PUNTA CANA

Pearl er en af de hotteste steder i Punta Cana. Det er en super eksklusiv beach club, hvor du skal have reservation for at komme ind. Folk kommer her for at se og blive set. Musikken er cool, og der er både swimming pools, strand, restaurant, bar og skifterum med bad. Lækker mad og drinks til rimelige priser.
Du kan spise i restauranten, ved poolen eller på stranden og maden er god. Vi kan anbefale deres sushi.

BESØG PEARL PÅ FACEBOOK

BESØG PEARL PÅ INSTAGRAM

PEARL BEACH CLUB MENU (opdateret d. 24/1-2020)

Playa Blanca i Puntacana Resort & Club

Playa Blanca Punta Cana

Denne beach club er et andet skønt sted at tilbringe dagen. Stranden er helt fantastisk og meget børnevenlig pga koralrevet, der bryder bølgerne et godt stykke ude i havet. Du kan bl.a også lære at kite surfe her. Maden er rigtig god. Prøv gerne deres Chivo Playa Blanca (ged) som er en dominikansk specialitet, og Ceviche Puntacana, som folk kommer kørende langvejs fra for at spise!

BESØG PLAYA BLANCA PÅ FACEBOOK

BESØG PLAYA BLANCA PÅ INSTAGRAM

PLAYA BLANCA MENU (opdateret d. 24/1-2020)

PLAYA BLANCA BØRNEMENU (opdateret d. 24/1-2020)

Soles Chill Out Bar på Bavaro Beach

Soles Chill Out Bar Bavaro Beach Punta Cana

Soles bar har ligget på Bavaro Beach i en evighed og fortsætter med at være et af de mest populærer strandbarer. Stedet har gennemgået en masse forvandlinger gennem årene – det er blevet flyttet, lukket og genåbnet! Og folk elsker stadig Soles.
Stemningen er afslappet, og her sidder man bedst med fødderne i sandet og bare nyder livet! Der er både mad, drinks og god musik – direkte på stranden!

BESØG SOLES PÅ FACEBOOK

BESØG SOLES PÅ INSTAGRAM