Vejrudsigten

Spørgsmål: Hej.
Vi skal til Punta Cana på onsdag den 16.11, og har derfor fulgt med i vejrudsigten de sidste 4 uger. Den har stået på regn og torden hver dag, og når vi tager prognosen frem til 20.11 ser det ikke ret meget bedre ud.
Har det virkelig været regn hele tiden, eller har det været tørvejr ind i mellem.
Tak for en informativ hjemmeside.
Vi glæder os til Punta Cana med eller uden paraply.
Hilsen
Jan B

Svar: Hej Jan,
Tak for din email. Det regner stort set altid lidt hver dag, mest om aftenen/natten og/eller tidligt om morgenen ved 6-7 tiden. Her den seneste tid har det regnet en del, især om morgenen og lidt om eftermiddagen, men vi har haft sol og VARME det meste af dagene. I dag skinner solen 🙂

Hvis I har brug for noget til jeres ferie herovre, så er I velkomne til at skrive igen!

Venlig hilsen,
Ragnhild