Pillepas

Spørgsmål: hej med jer.
jeg skal til Punta Cana i 2 uger i december med mine forældre og min søster. jeg tager medicin imod adhd og angst. jeg ringede til min egen læge og de henviste mig til at kontakte jer. kan i fortælle mig hvordan jeg får et pillepas til min medicin?
hilsen Anne

Svar: Hej Anne,
Tak for din mail og interessant at læse, at din læge har henvist til os i forbindelse med at få et pillepas! Det er første gang det er sket.

Så vidt jeg ved, er det din læge som skal udstede et pillepas eller anden form for bevis på, at du må rejse med medicinen – hvis du altså skal rejse med den i håndbagagen.

Jeg fandt selv lige følgende information på Udenrigsministeriets hjemmeside: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/medicin-paa-rejsen/

Jeg har også vedhæftet kontaktinfo til den dominikanske ambassade i Stockholm samt til konsulatet i København, hvis du for en sikkerheds skyld vil kontakte dem for at høre, hvad de officielle regler er for rejse med medicin til den Dominikanske Republik.

Venlig hilsen,
Ragnhild