Svøm med delfiner

Spørgsmål: Hej igen. Vil nok gerne ud af svømme med delfiner, der skrives så meget om de forskellige ture steder men hvad anbefaler i.. kan man komme på snokle ture hvor der er revhajer, og har i nogle gode råd til ture vi er 2 voksne og 2 børn på 9 og 10 år mvh Christian.

Svar: Hej Christian. Jo, det er muligt at svømme med delfiner flere steder i Punta Cana. Vi har valgt at tage denne udflugt ned af vores hjemmeside efter en del tanker og skrupler. Jeg mener ikke, at de bliver behandlet ordentligt, når de lever i fangeskab for at vi kan more os med dem… Der er to firmaer herovre som har delfiner i swimmingpools (!) og et firma der har dem ude i havet.

Jeg vil gerne hjælpe dig med udflugter, m.m., men ikke lige med delfiner. Jeg undskylder min “løftede pegefinger”…eller hvad man nu skal kalde det, men jeg kan bare ikke støtte op om at svømme med delfiner. Jeg har set nogle frygtelige dokumentarprogrammer om, hvordan de bliver fanget osv. for overhoved at havne som turistattraktion.

Hvis der er andet jeg kan hjælpe dig med eller hvis du har andre spørgsmål, osv., er du meget velkommen til at skrive igen.

Venlig hilsen,
Ragnhild.