Supermarked

Spørgsmål: Først og fremmest tusind tak for jeres fantastisk guide som vi har brugt rigtig meget. Vi bor i øjeblikket i lejlighedskomplekset Playa Turquesa i Bavaro og nyder opholdet.

Vi har et spørgsmål til supermarkeder. Det eneste store supermarked vi kan finde er det i San Juan. Udvalget i de mange små mini markeder er temmelig begrænset. Findes der andre store supermarkeder inden for en rimelig afstand?

Hilsen fra familien Olsen, Allerød

Svar: Hej John,
Tak for din email. Der ligger også et Lama supermarkedet i nærheden af Palma Real Shopping Village. I San Juan centeret kan I finde Pola supermarked og ved siden af ligger JUMBO. Det er de 3 store supermarkeder, som ligger i rimelig afstand fra, hvor I bor. Ellers skal I helt ud til lufthavnen, hvor National supermarkedet ligger – det er det bedste i byen, men priserne er også lidt dyrere.

Venlig hilsen,
Ragnhild