Supermarked og butikker

Spørgsmål: Hejsa. Vi er på ferie her på DDR og hvor er her skønt. Vi bor på sirenis Punta Cana. Hvor er nærmeste supermarked og måske lidt butikker? Kan det passe der er 40-50min til nærmeste indkøb?
Hilsen Camilla

Svar: Hej Camilla. Ja, I bor i området Uvero Alto som ligger i hvert fald en god halv times kørsel fra Bavaro hvor der er supermarkeder og ordentlige butikker.

De bedste steder at shoppe er Palma Real Shopping Village og San Juan Shopping Center. Men prøv at hør i receptionen om Palma Real har en shuttle fra jeres hotel. Jeg ved, at de har fra de fleste hoteller her i området, så det kunne være, at de også kører gratis fra Sirenis.

Der ligger også et supermarked tættere på jer, som hedder Iberia, men det er ikke specielt godt efter min mening.

Venlig hilsen,
Ragnhild Hansen

Svar til svar: Hej igen. Hotellet havde ingen bus til palma Real, men for 6 dollars var der en bus til San Juan shopping. Så det har vi besøgt. Stort fint supermarked, men ellers var der ikke så meget efter vores smag. Der havde Palma Real nok været bedre, men det ville koste 100 dollars i taxa. Tak for hurtigt respons😄