Mobiltelefoni

Spørgsmål: Vi skal til DR i december og har talt om, hvorledes vi skal forholde os til mobiltelefoni. Hvad koster det at ringe/ sms fra DR til Danmark. Vi påtænker at købe taletidskort i DR. Hvilket teleselskab i DR bør vi købe taletid hos? MVH.Bente

Svar: Hej Bente. Tak for din email. Med hensyn til hvad det koster at ringe / sms fra DR til Danmark, så tror jeg, at det helt afhænger af, hvilket telefonselskab du har. Så jeg vil råde dig til at tjekke med dem.

Du kan sagtens købe et lokalt nummer med taletidskort herovre, fx hos Altice eller Claro. Det koster 100 Pesos og så er der 100 Pesos taletid med (husk at medbringe dit pas). Men hvis du skal bruge det at kontakte DK, så er det nok ikke billigere. SMS fra dominikanske telefoner går sjældent igennem til danske telefoner.

Alternativt kan du også bruge fx WhatsApp (hvis du har smart phone). Det er gratis at sende sms til andre der også har WhatsApp uanset hvor i verden de er.

Venlig hilsen,
Ragnhild.