Golf booking

Spørgsmål: Vi er 4 voksne der påtænker at opholde os 2 uger i Punta Cana sidst i janaur. Er selvfølgelig i god tid, men vil høre, om I kunne hjælpe med booking af golf til den tid ? Hvis vi ville spille eks. 8 runder golf (samme bane må godt indgå 2 gange), hvad skulle vi forvente at prisen lå på, incl. transport til og fra hotel ?

Svar: Hej Kim. Tak for din email. Vi kan sagtens hjælpe med at booke golf til den tid, men vi er i for god tid til at booke noget NU. Januar er højsæson her i Punta Cana, så priserne er forholdsvis dyre. Hvis du går ind på vores officielle hjemmeside www.grouppalmera.com og kigger på GOLF-siden, kan du læse mere om de forskellige baner og se priser.

De priser der er gyldige nu vil være nogenlunde de samme som for januar…eventuelt vil priserne til næste år være en anelse højere.

Hvis I vil spille 8 runder kunne I sagtens spille 1 runde på hver bane, hvis budgettet holder, for enkelte af banerne er ret dyre. I så fald vil jeg anbefale at I spiller alle banerne undtagen Cocotal, Punta Blanca og The Links som er de tre dårligste baner af de 11 der findes.

Ved du hvilket hotel I skal bo på? Transporten t/r til golfbanerne er inklusiv, men der er et ekstra gebyr på USD 15 per person fra visse hoteller, som ligger i områder Uvero Alto området. Normalt kan vi booke ca. 3 måneder i forvejen, så du er mere end velkommen til at kontakte mig igen, når vi når længere på året.

Venlig hilsen,
Ragnhild.