Strande i Punta Cana som SKAL opleves

Uanset hvilket hotel/ressort man bor på i Punta Cana, vil man være på eller i nærheden af stranden. Men måske kunne det være meget spændende at tage lidt ud i området en dag og opleve en anden strand eller Beach Club – bare for at se noget nyt og anderledes.

IMG_4120

Playa Blanca

For familier, der rejser med børn, vil vi anbefale Playa Blanca i Puntacana Resort. Her er der nok flest aktiviteter for børn og voksne, der ikke kan sidde stille. Her findes også et Water Sports Center med mulighed for at leje diverse legetøj til vandet, dykke og snorkle. Der bliver ofte spillet fodbold eller volleyball på stranden, og du har også mulighed for at lære at kitesurfe eller leje udstyr, hvis du allerede kan finde ud af det.

Vandet her er ikke særlig dybt på Playa Blanca, hvilket gør stranden ideel til børn. Et koralrev ude i havet sørger for at bølgerne brydes “derude”, så vandet inde ved stranden typisk er helt roligt.

Du kan spise på Playa Blanca restauranten og bestille drinks – der serveres også på stranden! Hvis du spiser her, så prøv deres Punta Cana Ceviche og/eller ged i rom (chivo) – det er to lækre retter som er typisk dominikansk mad.

Juanillo Beach

Hvis man bare vil til stranden og nyde dagen, livet og at man befinder sig i Paradis, så er Juanillo Beach i Cap Cana et andet sted, vi kan anbefale. Juanillo Beach betragtes af mange som værende nok den bedste strand i Punta Cana og i hele den Dominikanske Republik. Nogle siger endda, at det er en af de bedste strande i hele Caribbean!

Her findes et par restauranter på stranden – La Mona og Juanillo Beach restauranten. Maden er god begge steder og der kan serveres på stranden.

Pearl Beach Club

Den nye Pearl Beach Club, som åbnede i november 2015, er det smarte sted, hvor man kan tage hen i sin flotteste bikini og nyde at se og blive set. Stedet er dog ikke kun for de rige, unge og smarte…men for alle der har en reservation (det kan vi hjælpe med). Pearl har ofte specielle temafester og events, som sætter gang i stedet, der normalt til dagligt er ret stille og roligt.

Macao Beach

Hvis man er mere til at opleve den autentiske, lokale livstil væk fra turismen og de fornemme steder, så skal man helt klart tage til Macao Beach. Her er der ingen fine strandklubber, der kræver reservationer, ingen fancy restauranter eller barer.

Du får, hvad du ser her – en super strand, et par små strandrestauranter hvor du kan bestille dagens ret og nyde maden og en kold drink, mens du sidder på en plasticstol med fødderne i sandet. Det har så meget charme, at det nok bør opleves …bare en enkelt gang.

Helt fri for diverse strandsælgere er man dog ikke, da der er rigeligt med dominikanere, der stiller boder op langs stranden samt går rundt og tilbyder souvenirs, spiller guitar (drikkepenge forventes hvis de spiller for dig), osv.

På Macao Beach ligger også forskellige surf camps, hvor du kan lære at surfe eller leje udstyr, hvis du allerede ved, hvordan man gør.

God tur…og husk solcremen!