Generel info

Den Dominikanske Republik og især Punta Cana og Casa de Campo er et sandt paradis for golfspillere! Her finder du masser af rigtig gode baner. Golfbanerne er åbne året rundt, men i lavsæsonen (henover sommeren og i efteråret) lukker banerne helt eller delvist i perioder, så der kan foretages vedligeholdelse og reparationer.

TOP golfbaner som du bør spille er:

  1. Punta Espada: Jack Nicklaus design rangeret #2
  2. Teeth of the Dog: Pete Dye design rangeret #3
  3. Corales: Tom Fazio design rangeret #7
  4. Dye Fore: Pete Dye design rangeret #20
  5. La Cana: P. B. Dye design rangeret #45

Alle banerne er rangeret af GolfWeek Magazine på deres liste over Golfweek’s Best Courses 2021

Handicap

Officielt er der ikke noget krav om, at du skal have et bestemt handicap for at kunne spille på golfbanerne i Punta Cana eller Casa de Campo. Du vil ikke blive bedt om at vise noget HCP kort/bevis på golfbanerne. Så længe du ved, hvordan man spiller og kan komme rundt på banen i et rimeligt tempo uden at forsinke spille for andre, kan du spille. Hvis du er nybegynder, vil Cocotal, Iberostar og La Cana banerne være de bedste for dig, da de er rimelig brede og forholdsvis nemme at spille.

Dress Code

HUSK at alle golfbanerne har en “dress code” som de strengt håndhæver. Dvs at du skal have en polo shirt på med krave og ærmer samt enten et par knælange bermuda shorts eller lange bukser på. Damer kan spille i en polo shirt uden ærmer (dog stadig med krave) og i shorts, lange bukser eller skort. Golfsko med soft spikes er påkrævet, men du kan også spille i tennissko/gummisko. Lever dit tøj ikke op til kravene om dress code kan du blive bedt om at købe det korrekte tøj i pro-shoppen.

Golfsæt, mad & drikke

Du har mulighed for at leje golfsæt på alle baner samt købe mad og drikke. På alle banerne kan du betale med kreditkort, men husk også at medbringe kontanter (USD) for en sikkerheds skyld og til evt. brug til drikkepenge.

Transport

Transporten t/r er inklusiv til alle baner, når du bor på hotel og udvalgte villaer/lejligheder i Punta Cana og booker via denne hjemmeside. Transport er inkl. uanset om du vil bruge den eller om du kører i egen lejebil til/fra golfbanerne. Transporten er “delt med andre”, dvs. at chafføren muligvis skal stoppe på andre hoteller og hente andre spillere undervejs. Hvis du hellere vil have din egen transport, har du mulighed for at tilkøbe dette mod et ekstra gebyr.

Skriv til os

Send en email til info@grouppalmera.com eller udfyld formularen nedenfor, hvis du gerne vil modtage mere information omkring golfbanerne i Punta Cana: