SIM kort til data

Spørgsmål: Hej, Vi ankommer til Punta Cana den 20. januar, og har booket 14 overnatninger på Grand Bahia Principe Punta Cana.

I den forbindelse har jeg to spørgsmål, som jeg håber I kan/vil svare på:

Vi har selv en trådløs, transportabel wi-fi router, men kan der købes sim-kort til data(ikke tale), og hvad er prislejet?
Hvad koster det ca. med taxi fra lufthavnen til hotellet, og er der en bestemt type taxis som vi skal benytte? På forhånd tak.

Svar: Hej Allan,

Tak for din email. Prisen på sim-kort afhænger vist af hvem du køber det hos og hvor mange MB/GB du køber. Fx hos Altice koster det fra ca. 18 kroner (250MB) op til ca. 720 kroner (50GB). Jeg må indrømme, at jeg ikke ved så meget om det, da jeg har internet herovre på et abonnement. Men spørg på hotellet, når du ankommer. Det er meget muligt at guest service/conciergen ved mere om det.

En taxa koster ca. US$ 40 fra lufthavnen.

Venlig hilsen,
Ragnhild