Rom destilleri

Spørgsmål: Hej Ragnhild

Min kæreste og jeg tager til Punta Cana lige om lidt og skal være der i 14 dage. Vi kunne rigtig godt tænke os at besøge et rom destilleri. Har du/I nogen anbefalinger til sådan en tur?

Mvh
Troels

Svar: Hej Troels,

Tak for din email. Så vidt jeg ved er der ikke noget rom-destilleri her i Punta Cana eller i nærheden. Det eneste sted jeg kender er Brugal fabrikken i Puerto Plata på nordkysten af den Dominikanske Republik, men der er langt fra Punta Cana (ca. 7-8 timers kørsel).

Her i Punta Cana kan man komme ud til Don Lucas / Mundo Autentico, hvor de håndruller cigarer. Der er også en rom-lounge, hvor man kan få smagsprøver og selvfølgelig købe rom. De har en chokoladebutik og en kaffebutik (også med smagsprøver), samt en souvenirshop. Hvis I vil derud, er transporten gratis fra hoteller i Punta Cana og så betaler I bare hvis I køber noget.

Venlig hilsen,
Ragnhild Hansen