Leje af biler i Punta Cana

Spørgsmål: Hej dpcg
Vi er en familie på 10 som måske gerne ville lidt på udflugt, skal bo i punta cana.
Nogle anbefalinger ift. at leje et par biler ?
Pft.

Svar: Hej Martin. Tak for din email. Hvis I vil på nogle af de arrangerede udflugter, så behøver I ikke at leje bil. I kan sagtens leje bil i Punta Cana hos fx Avis, Budget, National… og køre rundt, men der er ikke specielt meget at se, hvis I tænker på sightseeing. Hvis I kører rundt, vil I se et par shopping malls, og små lokale ”plazaer” med lidt butikker og restauranter. Det kan selvfølgelig være spændende nok, men I skal ikke regne med at der er super meget at se på. Hvis I kører rundt i Punta Cana, skal I ikke regne med at se stranden, da alle hotellerne ligger og ”blokerer”, så man kører på vejene og ser indgangene til hotellerne, hvor stranden så ligger på den anden side. Der er kun ganske få steder, hvor man kan komme ned til selve stranden i bil, og de er ikke så nemme at finde, med mindre man ved, hvor de er.

Jeg ved ikke, om dette svarer på dit spørgsmål eller om du har noget andet og mere specielt i tankerne. Så må du skrive igen!

Venlig hilsen,
Ragnhild