Dykning

Spørgsmål: Tak for din artikel om vejret, den var fin. For os dykkere manglede der dog en lille detalje: Vinden. Som du skriver er risikoen for orkaner størst i efteråret, men er der også generelt meget mere vind (og dermed ringe sigtbarhed i vandet)? Vi kigger på efterårsferien men hvis det er overvejende sandsynlighed for dårlig sigt vil vi genoverveje.

Svar: Hej Thomas. Tak for din email. Mht vinden og sigtbarheden i vandet, så tjekker jeg lige med en af vores partnere som har et dykkercenter her i Punta Cana og som ved meget mere om det end jeg gør. Jeg vender tilbage…men ellers er der nødvendigvis ikke mere vind i oktober, selvom det teknisk set er orkansæson.

Venlig hilsen,
Ragnhild.

Svar #2: Hej Thomas. Du må undskylde, at jeg ikke har svaret før nu. Min computer gik ned for 2 uger siden og måtte en tur til reparation, så jeg havde ikke din email. Jeg modtog følgende svar på dit spørgsmål fra det dykkerfirma vi arbejder med her i Punta Cana: Conditions in October can actually be pretty good. We always need to be careful of any storms passing that can affect the ocean, but generally conditions are good. Jeg håber det kan bruges.

Venlig hilsen,
Ragnhild.