Teeth of the Dog golfbane i Casa de Campo Resort på den Dominikanske Republik

Teeth of the Dog

Teeth of the Dog golfbanen er en af ​​de mest berømte baner på den Dominikanske Republik og måske hele Caribien. Banen er designet af den amerikanske golfbanedesigner, Pete Dye, der har designet et hav af golfbaner i USA og rundtomkring i verden!

Teeth of the Dog åbnede i 1971 og ligger i Casa de Campo Resort I byen La Romana, ca. 1 times kørsel fra Punta Cana. Teeth of the Dog har konsekvent været en af de bedste golfbaner i Caribbean, og GolfWeek Magazine rangerer banen som den 3. bedste golfbane i Mexico & Caribbean (2022).

12 af banens 18 huller har havudsigt og 7 huller spiller langs det Caribiske Hav.

Pete Dye omtalte banen som sit absolutte mesterværk med 7 huller langs det Caribiske Hav og sagde, at banen var ”definitely designed by the man upstairs”(Gud).

Teeth of the Dog er en ”bucket list” bane og et must-play for alle golfspillere – profesionelle såvel som amatører.

Golfbanens faciliteter inkluderer en driving range, restaurant og bar ($), pro shop ($) og omklædningsrum.

Teeth of the Dog golfbane Casa de Campo

Pris per person:

Priser fra d. 23/9-2022 til d. 31/12-2023: US$ 635 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Caddie’en er obligatorisk på Teeth of the Dog, og der betales en caddie fee på US$ 50 per caddie (1-2 golfspillere) eller US$ 80 (3-4 golfspillere) plus drikkepenge (US$ 15-20 per spiller) direkte på golfbanen.

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Teeth of the Dog golfbane Casa de Campo

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Alle golfspillere, der skal spille Teeth of the Dog, skal registreres hos Casa de Campo Resort Security forinden. For at gøre dette, skal vi bruge navn samt pasnummer på samtlige golfspillere som du bedes sende, inden den dag du/I skal spille.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)