Visum

Skal jeg have visum for at rejse til den Dominikanske Republik?

Svar: Nej, men når du ankommer i lufthavnen skal du købe et lokalt turistvisum som er gyldigt i 1 måned og koster USD 10.

Dette skal betales kontant i lufthavnen (enten i USD eller Euro), hvor du modtager dit visum. Du skal aflevere det igen inden du går ud af lufthavnen.

Du kan også købe det på nettet hjemmefra, så du ikke skal stå i kø i lufthavnen. Køb det her http://www.dgii.gov.do/tarjetaTuristica/EN/about/Paginas/default.aspx

Skal du opholde dig på den Dominikanske Republik i mere end 1 måned, er det typisk ikke noget problem – selvom det teknisk set er ulovligt og dermed frarådes.

Har du opholdt dig i landet længere end 1 måned, kommer du til at betale en bøde i lufthavnen, når du skal ud af landet igen. Størrelsen på denne afhænger af, hvor længe du har været i landet og skal betales kontant i USD. Læs mere HER.