Snorkeling ved Playa Blanca

Snorkelling Playa Blanca

BESTIL DENNE UDFLUGT

Er du vild med at snorkle, så er området omkring Playa Blanca nok det bedste sted at snorkle i Punta Cana. Her kan du snorkle henover koralrevet samt “akvariet” – et beskyttet område i havet.

Uanset hvor gammel du er, om du har prøvet at snorkle før eller ej, kan du deltage i denne udflugt. Stort set alle kan snorkle og du behøver ikke at være god til at svømme så længe du har det godt i vandet.

Vi snorkler i små grupper på ikke mere end 8 personer. Der er også mulighed for at få en privat tur med egen guide.

Al udstyr er inkluderet i denne udflugt, men du kan også medbringe dit eget.

Snorkelling Playa Blanca

Der er 4 ture om dagen som varer ca. halvanden time. Turene går kl. 9:30, 11:00, 13:00 og 15:00. Som det første får du en kort instruktion af guiden, inden vi sejler ud i en lille speedbåd (ca. 5-10 minutter) for at komme ud til vores snorkelområde.

Du kommer til at snorkle indenfor revet, hvor havet er forholdsvis lavt (maks. 10 m dybt) og roligt. Dette område er perfekt for alle – også for børn. Her ligger vores “akvarie”, hvor du har mulighed for at se et rigt dyreliv med forskellige slags fisk, der bl.a. inkluderer områdets “hus-barracuda” Francoise. Du kan også se det spændende undervandsprojekt, hvor koraller løbende bliver restaureret og regenereret.

Vi snorkler på to forskellige steder af forskellig dybde. Første sted er på ca. halvanden meters dybde, hvor du snorkler i ca. 45-60 minutter. På det næste sted kommer du til at snorkle henover det eneste undervandsmuseum i Punta Cana, hvor du kan se de 22 skulpturer som i sin tid blev stillet der for at bygge et kunstigt koralrev.

Hvis du vil blive på stranden før og/eller efter udflugten kan du benytte Playa Blanca restauranten og evt. spise en god frokost.

Snorkelling Playa Blanca

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Solcreme (en miljøvenlig creme der ikke ødelægger koralrevet)
  • Badetøj
  • Strandhåndklæde
  • Kamera og undervandskamera
  • Penge til køb af souvenirs, mad og drikke på restauranten samt drikkepenge

Snorkelling Playa Blanca

Værd at vide:

  • Transport fra dit hotel er ikke inkluderet i prisen men kan arrangeres. Prisen for transporten afhænger af dit hotel samt antal personer.
  • Denne udflugt er ikke egnet til personer der lider af vandskræk.

Pris per person: USD 60 for voksne / USD 30 for børn under 10 år.

BESTIL DENNE UDFLUGT

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.