Punta Espada golfbane i Cap Cana Punta Cana på den Dominikanske Republik

Punta Espada

Punta Espada golfbanen er en Jack Nicklaus signaturgolfbane beliggende i det eksklusive Cap Cana Resort i Punta Cana. Banen er smukt integreret i det eksisterende landskab i Cap Cana, og du kan se frem til en spektakulær havudsigt på de fleste af golfhullerne! Banen har 9 huller, der spiller direkte langs Det Caribiske Hav, og alle 18 huller har en unik havudsigt.

Jack Nicklaus har gjort et fantastisk arbejde med at inkorporere landskabets naturlige træk samt topografi i banens design; klipperne, stranden og lagunerne spiller alle en stor rolle i designet. Punta Espada er med garanti en bane som golfspillere på alle niveauer kan nyde – amatørspillere såvel som pro’er!

I 2008, 2009 og 2010 spillede PGA Champions Tour Cap Cana Championship på Punta Espada, og Golf Week Magazine har udnævt Punta Espada som den bedste golfbane i Caribien og Mexico i mange år i træk siden 2010.

Golfbanens faciliteter inkluderer en driving range (også med havudsigt), restaurant og bar ($), pro shop ($), samt omklædningsrum.

Hvis du skal spille 1 bane i Punta Cana, skal du spille denne, for det er en golfbane i verdensklasse! Du kan også kombinere Punta Espada med en runde på La Cana og/eller Corales golfbanerne for den ultimative golfoplevelse på den Dominikanske Republik!

Pris per person:

Priser fra d. 18/4-2022 til d. 20/11-2022: US$ 295 per person

Priser fra d. 21/11-2022 til d. 17/4-2023: US$ 425 per person / US$ 325 per person efter kl. 12

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Caddie’en er obligatorisk på Punta Espada, caddie fee er inkluderet (1 caddie per golfbil/buggy). Der betales drikkepenge (US$ 15-20 per spiller) direkte på golfbanen.

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager en email fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)