Punta Blanca golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Punta Blanca

Punta Blanca golfbanen er designet af den sydafrikanske golfspiller og golfbanedesigner, Sir Nick Price. Banen er en relativt åben parkbane med masser af tropisk vegetation. Banens layout byder på brede fairways, hvor der er rigelig plads til, at driveren kan bruges ved de fleste lejligheder fra teestedet.

Banen spiller gennem naturlige vådområder med store bunkers og søer, der er en naturlig del af det tropiske landskab. Punta Blanca er måske ikke en af ​​de sværeste golfbaner i området, men dens fremragende design og afslappede tropiske park-charme sikrer en tilgivende spilleoplevelse for golfspillere på alle niveauer.

Golfbanens faciliteter inkluderer driving range, restaurant og bar ($) og pro shop ($).

Punta Blanca golfbane i Punta Cana

Pris per person:

Priser fra d. 1/11-2022 til d. 30/4-2023: US$ 189 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr.

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)