Zip Lines

Zip Lines 2

BESTIL DENNE UDFLUGT

Zip Lines er en af de mere spændende og udfordrende udflugter i Punta Cana. I Costa Rica er de berømte for deres zip line ture, og de startede i samarbejde med et af de størte udflugtfirmaer i Punta Cana (Luna Tours) med de første ture i Punta Cana – som efterfølgende er blevet kopieret af andre.

Zip lines er en halvdagstur, som kører om morgenen og om eftermiddagen. Du bliver på dit hotel og kørt op i bjergene nord for Punta Cana området og væk fra turistområdet. Oppe i Anamuya bjergene ligger “ranchen”, hvor turen foregår. De dygtige instruktører giver dig de nødvendige informationer, for at du sikkert kan komme igennem aktiviteterne. Al sikkerhedsudstyr bliver udleveret på ranchen, hvor du både får hjelm, handsker og bliver iført en sele, som bliver spændt fast i kablerne.

Zip Lines Punta Cana

Turen går i al sin enkelthed ud på, at du zipper fra den ene platform til den anden, mens du (forhåbentlig) nyder udsigten over bjergene, floden og den smukke og frodige natur. Du skal regne med at gå en del op af trapper for at komme til tops i platformene.

Der er i alt 16 platforme med 12 kabler og turen praler af at have det længste kabel i hele Caribien på 800 meter!

Zip Lines

Du har også mulighed for at prøve et Quick Jump som er inkluderet i Zip Lines udflugten. Det er som et mini bungy jump (elastikspring) på 13 meter som du finder på platform #7. Denne aktivitet er valgfri.

Quick Jump

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Solcreme og myggespray (eller tag det på hjemmefra)
  • Behageligt tøj – fx. short og t-shirt
  • Lukkede sko der ikke kan falde af dine fødder
  • Kamera
  • Penge til køb af souvenirs (kontanter)

Værd at vide:

  • Køreturen fra dit hotel kan vare op til 1 time og 30 minutter og kan bumpe lidt afhængig af om det har regnet op til udflugtsdagen. Hvis du er gravid eller har problemer med ryggen, så overvej om du kan deltage uden problemer eller spørg inden du booker udflugten
  • Børn under 6 år kan ikke deltage
  • Deltagere skal minimum veje 22 kilo (50 pund) og må maksimum veje 114 kilo (250 pund)
  • Denne udflugt er ikke egnet til personer der lider af højdeskræk

Pris per person: USD 90 for voksne / USD 60 for børn (6-12 år)

BESTIL DENNE UDFLUGT

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.