Svøm med delfiner

En af de mest populære udflugter i Punta Cana blandt voksne og børn er at svømme med delfiner! Hvis du allerede har prøvet dette, vil du vide, hvor stor og uforglemmelig en oplevelse det er.

I Punta Cana er der mulighed for at komme ud og svømme med delfiner hos Dolphin Explorer, som har ture flere gange dagligt. Dolphin Explorer parken ligger i området Cabeza de Toro, hvor de har en del andre aktiviteter til at fornøje deres gæster med. Inden du kommer i vandet med delfinerne kan du hilse på de flotte og farvestrålende papegøjer i fugleudstillingen, se på konkylier og søstjerner samt hilse på parkens søløve, som officielt byder alle gæster velkommen med et stort (og vådt) kys på kinden.

Herefter går turen ud i et af parkens bassiner i havet, hvor du kommer helt tæt på delfinerne alt efter hvilket af de følgende forskellige programmer du har valgt:

 • Funtastic: Dette program er for børn og voksne i alle aldre. Du behøver ikke at være god til at svømme for at deltage i dette program, som varer 40 minutter. Du får bl.a. lov at røre og give hånd til delfinen og det varer ikke længe før du oplever det magiske delfin kys! Delfin-træneren guider dig gennem dette sjove program, og du får rig mulighed for at lære mere om delfinen. Programmet er designet til grupper på op til 20 personer med 1 delfin. Børn skal være minimum 1 meter høje for at deltage. Børn der er under 1 meter skal følges med en voksen. 
 • Explorer: Gør dig klar til det helt store eventyr! I dette program får du masser af muligheder for at røre ved delfinerne og lege med dem. Der bliver både kysset og danset. Du kommer også til at svømme med delfinen og opleve dens enorme kraft i vandet. Programmet varer 50 minutter og er designet til grupper på op til 12 personer med 2 delfiner. Børn skal være minimum 1 meter høje for at deltage.
 • Excellence: Dette program er for de endnu mere eventyrlystne personer, som virkelig har lyst til at opleve delfinernes magi. Du får en personlig introduktion til delfinerne som du skal svømme med. Træneren vil guide dig og forberede dig til at blive skubbet på fødderne af delfinen, så du bliver løftet (stående) over vandets overflade. Delfinerne vil også springe over dig, mens du ligger i vandoverfladen…hvilket kun er et par af de ting du kommer til at opleve. Programmet varer 60 minutter og er designet til grupper på op til 10 personer med 2 delfiner. Børn skal være minimum 1 meter høje for at deltage.

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

 • Badetøj og håndklæde
 • Solcreme
 • Kamera
 • Penge til køb af souvenirs, drikkevarer og fotos (kontanter)

Værd at vide:

 • Det er ikke muligt selv at tage billeder mens du svømmer med delfinerne. Parkens fotografer tager rigeligt med billeder, som kan købes efterfølgende.
 • Ledsagere er velkomne og betaler kun USD 35 for indgangen. Ledsagere kan følge med og kigge på, mens du svømmer med delfiner, men skal opholde sig på bestemte områder alt efter, hvor mange mennesker der er på turen.
 • Børn skal følges med mindst en voksen. Udflugten kan være uegnet for små børn.
 • Gravide kvinder kan ikke svømme med delfiner.
 • Det er ikke tilladt at have smykker, hår elastik, eller lignende på, mens du svømmer med delfiner. Der er skabe med lås i parken, hvor du kan stille dine ting mens du svømmer med delfinerne.

Pris per person:

Indgang USD 35
Funtastic USD 109
Explorer USD 149
Excellence USD 195

Vil du gerne ud og svømme med delfiner, så kontakt os via email HER

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

2 thoughts on “Svøm med delfiner

 1. Hej
  Vi er 2 familier med børn på henholdsvis 4 1/2, 9, 13, 17.
  Børnene vil vild gerne ud at svømme med delfiner. Hvad vil I anbefale os?
  Læste også noget pukkelhvaler, hvad kan I tilbyde?
  Hvad mener I vi SKAL se?
  Vi skal bo på Grand Palladium Punta Cana Resort & spa. Er der noget vi skal være opmærksom på?
  Ser frem til at høre fra jer.
  Mvh
  Berit Møller-Hundborg

  • Hej Berit, tak for din besked! Jeg svarede også din email i går omkring delfiner samt hvad I SKAL se. Mht pukkelhvaler, så starter turene i denne måned, omkring 15-20 januar. Det er en heldagstur der koster ca. USD 299 per person (vi har ikke de nøjagtige priser og info endnu).
   Er der noget I skal være opmærksomme på…tænker du på noget bestemt her? Venlig hilsen og god weekend, Ragnhild 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s