Saona Island (Paradis Øen)

saona-playa16-copy

Saona Island er en ubeskrivelig smuk paradisø i det Caribiske hav (syd for Punta Cana). Øen hører til nationalparken Parque Nacional del Este og er ca. 25 km lang og 5 km bred. Den blev opdaget af Columbus under hans 2. rejse til Caribien i 1494, og han navngav øen til ære for sin ven Michele da Cuneo, der kom fra Savona.

Saona Island er berømt for sine smukke og kridhvide sandstrande, det klare og turkisblå vand. Og så er der et ganske rigt dyreliv med fugle, fisk og søstjerner. Øen er stort set øde (på nær de turister der dagligt besøger den). Der bor kun ca. 300 mennesker i byen Mano Juan, der er den eneste lille by på sydsiden af øen.

En dejlig katamaran sejltur hjem fra Saona Island

En tur til Saona er en af de heldagsture som rigtig mange danskere er vilde med og synes er en helt uforglemmelig dag. Hvis man er til sol, hav, både og strand så er dette en helt perfekt tur.

Dagen starter tidligt om morgenen, hvor du bliver hentet i en bus på dit hotel. Herefter går turen rundt til et par andre hoteller for at samle andre turister op, inden bussen fortsætter sydpå mod byen Bayahibe (udtales bah-jah-i-be). Køreturen fra Punta Cana tager omkring 45 minutter på den nye motorvej.

I Bayahibe er der mulighed for at benytte et toilet, inden turen går videre enten med speedbåd eller med katamaran ud til Saona Island. Normalt tager man den ene vej med speedbåd (ca. 20-30 minutter) og den anden vej med katamaran (ca. 2 timer). Turen med speedbåd går hurtigt og kan være ret hæsblæsende. Sæt dig forrest i båden, hvis du ikke vil hoppe alt for meget op og ned i takt med at båden flyver henover bølgerne. På vejen sejler I forbi og igennem et smukt område med mangrove og kan måske være heldige at se nogle store fisk i det klare vand.

saona-piscina2-copy

Cirka halvvejs på turen bliver der et kort ophold i den naturlige swimming pool (natural pool), hvor du har mulighed for at nyde en forfriskende dukkert og en kølig Cuba Libre (rom og cola). Der er normalt fyldt med store, orange-røde søstjerner i området som guiderne gerne finder og viser frem…husk at holde dem under vandet, for ellers kan de ikke trække vejret.

Ved ankomsten til Saona Island bliver der givet et par praktiske informationer omkring dagens “program” (AFSLAPNING), mad, drikke, m.m. Og så er det ellers bare at finde et sted i solen eller i skyggen og lægge sig og nyde dagen…

saona-bufette-1-copy

Frokosten serveres som buffet og drikkevarer er også inklusiv.

Hvis du gerne vil snorkle, så medbring eget udstyr! Det er ikke altid muligt at låne/leje udstyr på øen.

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

 • Badetøj (tag evt. badetøjet på under dit almindelige tøj)
 • Strandhåndklæde
 • Solbriller og evt. en hat
 • Solcreme
 • Kamera
 • Penge til køb af souvenirs (kontanter)
 • Snorkeludstyr

saona-playa13

Værd at vide:

 • Udflugten kører fra Punta Cana hver mandag, onsdag og fredag
 • Udflugten inkluderer transport t/r, sejltur langs kysten ud til Saona Island med speedbåd og katamaran, stop ved den naturlige swimming pool, frokost og drikkevarer.
 • Redningsveste er inkluderet
 • Børn skal følges med mindst en voksen. Udflugten kan være uegnet for små børn og gravide kvinder.

Priser:
USD 95 for voksne
USD 50 for børn fra 2-12 år
Børn under 2 år kommer gratis med

Vil du gerne en tur til Saona Island så kontakt os via email HER

 Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s