Dybthavsfiskeri

29276_394441328089_1752856_n

BESTIL DENNE UDFLUGT

Dybthavsfiskeri (deep sea fishing) er en af de mest populære aktiviteter i Punta Cana. Rigtig mange mennesker (forholdsvis mænd) drømmer om at sejle ud på det dybe, blå hav og fange en kæmpestor blå marlin. I Punta Cana er der rige muligheder for at få drømmen til at gå i opfyldelse, da dybthavsfiskeri er en helårsaktivitet. Du kan vælge mellem halvdagsture på ca. 4 timer morgen eller eftermiddag eller heldagsture. Hvis I er mere end 5 der skal afsted, kan det ofte betale sig at leje en privat båd for en halv eller en hel dag.

Der er egentlig ikke noget tidspunkt på dagen, hvor det er bedst at dybthavsfiske. Den store blå marlin kan fanges tidligt om morgenen såvel som sent på eftermiddagen afhængig af, om du er heldig at finde den. Der er dog tidspunkter på året, hvor det er bedst at fange bestemte slags fisk.

29276_394441298089_3082493_n

Sæsonen for blå marlin starter i april og fortsætter indtil december med højsæson i juli, august og september. Sæsonen for hvid marling starter i februar og fortsætter indtil november med højsæson i maj, juni og juli. Sæsonen for sejlfisk (sail fish) starter i december og fortsætter indtil juli med højsæson i februar, marts og april. Derudover kan du stort set altid fange dorado (mahi-mahi), wahoo og barracuda. Du kan også være heldig at fange tun, selvom det sker meget sjældent.

De billigste ture sejler ud fra stranden Bávaro, og her er der mulighed for at komme med andre og bare betale per person. De bedste både med det bedste udstyr sejer fra Puntacana Resort & Club samt Cap Cana og er kun til rådighed som private både, dvs. du skal leje hele båden. Turen inkluderer al udstyr, madding samt en erfaren kaptajn og lakaj.

296420_10150265713183090_3067487_n

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Behageligt tøj (shorts og T-shirt) og sandaler
  • Solcreme og evt. en hat
  • Kamera
  • Penge til køb af souvenirs (kontanter)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Værd at vide:

  • Vand og sodavand er inkluderet på bådene. Mad, øl og andet alkohol må gerne medbringes.
  • Tjek også hjemmesiden www.palmerafishing.com

Pris per person på en delt fiskebåd: Fra USD 115
Pris per privat båd: Fra USD 750 for 4 timer

BESTIL DENNE UDFLUGT

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.