Dybthavsfiskeri

Dybthavsfiskeri (deep sea fishing) er en af de mest populære aktiviteter i Punta Cana. Rigtig mange mennesker (forholdsvis mænd) drømmer om at sejle ud på det dybe, blå hav og fange en kæmpestor blå marlin. I Punta Cana er der rige muligheder for at få drømmen til at gå i opfyldelse, da dybthavsfiskeri er en helårsaktivitet. Du kan vælge mellem halvdagsture på ca. 4 timer morgen eller eftermiddag eller heldagsture. Hvis I er mere end 5 der skal afsted, kan det ofte betale sig at leje en privat båd for en halv eller en hel dag.

Der er egentlig ikke noget tidspunkt på dagen, hvor det er bedst at dybthavsfiske. Den store blå marlin kan fanges tidligt om morgenen såvel som sent på eftermiddagen afhængig af, om du er heldig at finde den. Der er dog tidspunkter på året, hvor det er bedst at fange bestemte slags fisk.

Sæsonen for blå marlin starter i april og fortsætter indtil december med højsæson i juli, august og september. Sæsonen for hvid marling starter i februar og fortsætter indtil november med højsæson i maj, juni og juli. Sæsonen for sejlfisk (sail fish) starter i december og fortsætter indtil juli med højsæson i februar, marts og april. Derudover kan du stort set altid fange dorado (mahi-mahi), wahoo og barracuda. Du kan også være heldig at fange tun, selvom det sker meget sjældent.

De billigste ture sejler ud fra stranden Bávaro, og her er der mulighed for at komme med andre og bare betale per person. De bedste både med det bedste udstyr sejer fra Puntacana Resort & Club samt Cap Cana og er kun til rådighed som private både, dvs. du skal leje hele båden. Turen inkluderer al udstyr, madding samt en erfaren kaptajn og lakaj.

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Behageligt tøj (shorts og T-shirt) og sandaler
  • Solcreme og evt. en hat
  • Kamera
  • Penge til køb af souvenirs (kontanter)

Værd at vide:

  • Vand og sodavand er inkluderet på bådene. Mad, øl og andet alkohol må gerne medbringes. Der er plads til 7 fiskere samt 5 observatører
  • Vand, sodavand, øl, vodka og rom er inkluderet på Marlin Chaser båden. Ved heldagsture er sandwiches også inkluderet. Der er plads til 10 fiskere på båden.
  • Tjek også hjemmesiden www.palmerafishing.com

Pris per person: Fra USD 115

Pris per privat båd: Fra USD 750 for 4 timer

Vil du gerne en tur på dybthavsfiskeri, så kontakt os via email HER

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s