Chokolade Museum

Hvis du elsker chocolade i alle dens fantastiske former, smagsvariationer og afskygninger, vil du med sikkerhed glæde dig over , at der nu findes en chocoladefabrik i Punta Cana. Choco Museo er en kombination af museum, fabrik, café og butik og er åben alle ugens dage fra kl. 9 til kl. 18. På det lille museum kan du blive vist rundt og lære om kakaobønnen, og hvordan den vokser, høstes, renses, tørres, osv. inden den bliver forvandlet til den lækreste chocolade.

I caféen har du mulighed for at få en lille smagsprøve på mørk, lys og hvid chokolade samt bestille en kop varm chokolade, muffins, kager, chokolade-te, rom med kakaosmag, m.m. som kan nydes udendørs.

I butikken finder du chokolade med alle former for spændende smagskombinationer, og hvis du er typen, der kun går efter mørk chokolade, har du mulighed for at købe 70% og 85% chokolade. Har du lyst til at at tage den fulde chokolade-oplevelse med hjem, kan du også købe shampoo, sæbe, kropsolie, body creme, m.m. med duft og essens af kakao.

Har du altid drømt om at lave din egen chokolade, har du her muligheden for at udfolde dine kreative evner. Fabrikken har dagligt 4 workshops (kl. 10:30, 12:30, 14:30 og 16:30), hvor du lærer, hvordan chokolade laves helt fra bunden…og tage dine egne kreationer med hjem. Workshoppen varer ca. 2 timer og har kun plads til 30 personer, så der skal bestilles plads i god tid. Mens den varme chokolade køler ned og venter på at blive klar til indpakning, har du mulighed for kigge lidt rundt, eller at stikke hovedet inden for på cigarfabrikken eller Mundo Autentico souvenirbutikken, som begge ligger lige ved siden af. Du får også en ekstra gave med hjem.

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Kamera
  • Penge til shopping

Værd at vide:

  • Kakaobønnerne, som bliver brugt på fabrikken, er økologiske bønner, der kommer fra den Dominikanske Republik og fra plantager, der indgår i Fair-Trade programmet Conacado (La Confederación Nacional de Cacaocultores Dominicanos, Inc.).

Pris per person: GRATIS / med dansk guide USD 20 for voksne (minimum 4 personer)

Chokolade workshop: USD 59 for voksne og USD 29 for børn under 14 år

Vil du gerne en tur på Choco Museo, så kontakt os via email HER

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s