Bebe Katamaran

_DSC0462 copy

BESTIL DENNE UDFLUGT

Bebe Katamaran har to katamaraner – en 32 fods og en 56 fods. Den lille katamaran er perfekt til private grupper (familie & venner) på omkring 20 personer eller mindre, hvor man har mulighed for at få en mere hyggelige katamaran og snorklingudflugt i Punta Cana. Den store katamaran, hvor der kan være omkring 70 personer, bruges mere til individuelle kunder, som ikke rejser i en gruppe og ikke ønsker en privat katamarantur.

Turen er en halvdagsudflugt (ca. 3 timer), der går enten om morgenen eller om eftermiddagen.

Du bliver hentet af en åben safaritruck eller minivan (afhængig af hvor mange personer, der skal på tur) og kørt til stranden i El Cortecito, hvor katamaranen holder og venter. Den venlige besætning tager imod, giver lidt praktisk information samt uddeler redningsveste, inden den lille speedbåd sejler fra stranden ud til katamaranen. Denne tur tager kun et par minutter. Der må dog forventes lidt ventetid på stranden samt på båden ved retur, før speedbåden får fragtet alle til/fra katamaranen.

_DSC0262 copy

Når alle er ombord, går turen ud på havet og langs den smukke kyst. Undervejs bliver der serveret drikkevarer og snacks, og der vil være mulighed for at snorkle på udvalgte steder (snorkeludstyr er inkluderet i turen). Katamaranen stopper også ved den naturlige swimming pool, hvor du igen har mulighed for at hoppe i vandet, nyde en drink og lytte til lidt god musik.

_DSC0137 copy

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Badetøj (tag evt. badetøjet på inden under dit almindelige tøj)
  • Strandhåndklæde
  • Solcreme (en miljøvenlig creme der ikke ødelægger koralrevet)
  • Kamera
  • Penge til køb af souvenirs (kontanter)

FOTO NUOVE BEBE 027

Værd at vide:

  • Udflugten inkluderer ca. 45 minutters snorkling, sejltur langs kysten, stop ved den naturlige swimming pool, vand, sodavand, vand, rom, øl, snacks og frugt.
  • Snorkeludstyr og redningsveste er inkluderet
  • Børn betaler samme pris som voksne for at komme med, og alle børn skal følges med mindst en voksen. Udflugten kan være uegnet for små børn.

Priser:
Individuel tur sammen med andre turister US$ 60 per person (stor katamaran)
Privat katamaran med 1-8 personer US$ 790 (lille katamaran)
Privat katamaran med 9-16 personer US$ 990 (lille katamaran)

BESTIL DENNE UDFLUGT

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.