San Juan Shopping Center

Shopping

Hvad er en ferie uden shopping? Når du er ude og rejse, må du næsten have et eller andet med hjem som minde om en forhåbentlig fantastisk ferie. I Punta Cana finder du et hav af souvenir butikker – næsten en på hvert gadehjørne! Der er naturligvis gode butikker på alle hotellerne, men her er priserne ofte skruet i vejret, og du kan finde de samme ting uden for hotellet til halv pris.

Palma Real Shopping Village
Palma Real Shopping Village

Er du på jagt efter lokale souvenirs, er der tre gode steder at tage hen, alt efter hvor eventyrlysten du er. Er du typen der elsker at snakke med de lokale, hvorend du kommer frem og elsker at prutte om prisen, så skal du helt klart tage en tur til Plaza Bavaro. Hele området består faktisk af tre store plazaer (Plaza Punta Cana, Plaza Bavaro og Plaza Shopping Bavaro), der til dagligt bare kaldes Plaza Bavaro. Her finder du et hav af små souvenir butikker, som mere eller mindre sælger de samme varer. Konkurrencen blandt sælgerne er derfor stor, og du vil opleve, at der bliver rift om dig, og at sælgerne ihærdigt vil forsøge at få dig indenfor, for bare at “looky looky” på deres “cheapy cheary” varer. Er du den rigtige type til denne slags shopping, kan det hele være ganske underholdende, og du vil kunne gøre nogle rigtig gode køb, hvis du er skarp til at prutte om priserne. Hvis du derimod er typen, der hellere vil gå og kigge i fred og ro, så lad være med at tage til Plaza Bavaro!

Vil du hellere gå i fred og kigge efter souvenirs kan du tage til Plaza Bibijagua, som ligger på stranden mellem Barcelo Bavaro Beach Resort og Melia Caribe Tropical (i nærheden af Jellyfish restauranten). Her finder du et ret organiseret marked, med en masse små butikker. Sælgerne er mere høflige og tager den lidt mere med ro – selvom de stadigvæk enormt gerne vil have dig indenfor. Her kan du også nemt prutte om priserne.

Er du typen der helst vil gå i fred og ikke bryder dig om at prutte om priserne, så skal du tage til Mundo Autentico og shoppe. Butikken er en del af Don Lucas cigarfabrikken, hvor du kan se, hvordan cigarer håndrulles (dog ikke på inderlårene af en jomfru!). Skal du have cigarer med hjem, er Don Lucas det bedste sted at handle. Fabrikkens egen cigar er billig og officielt blandt top 11 i verden. De sælger også andre kendte cigarmærker. Butikken har et bredt udvalg af souvenirs samt smykker, kaffe, rom, vanille, kakao, cigarer, m.m. Der er prismærker på alle varer, og der pruttes ikke om priserne. Hvis du køber rigtig meget, kan det dog aldrig skade at spørge om en rabat. Du har mulighed for at få gratis transport t/r fra dit hotel, hvis du kontakter os HER og bestiller tid.

Vil du gerne ud og købe tøj, sko, parfume, tasker eller lignende skal du tage til enten Plaza San Juan eller Palma Real Shopping Village. Her finder du flotte butikker, og der pruttes heller ikke om priserne. Prisniveauet i Palma Real Shopping Village er generelt højt (det er beregnet til turister), mens du finder billigere varer i Plaza San Juan. Har du brug for at komme i et supermarked, finder du et af byens største i Plaza San Juan, som hedder Supermercado Pola. Der tilbydes gratis transport fra de fleste hoteller i Punta Cana til begge steder – spørg i receptionen eller hos conciergen på dit hotel.

Pandora butik i Palma Real Shopping Village
Pandora butik i Palma Real Shopping Village