Mamma Luisa

Den italienske restaurant, Mamma Luisa, som ligger i Puntacana Village lige overfor lufthavnen, er en af de bedste italienske restauranter i Punta Cana. Her er åbent til frokost og aftensmad, og stemningen er altid super hyggelig. Tjenerne er venlige og Mamma er der som regel altid til at byde velkommen med knus og et stort smil.

Menukortet byder på lidt af hvert, dog med undtagelse af pizza. Der serveres lækre kødretter, fiske- og skaldyrsretter, pasta, m.m. og kokken er ikke bleg for at tilpasse retterne til kundernes særlige behov, hvis muligheden er der. Prøv fx deres calamari fritti (stegte blæksprutteringe), pasta pizzaiola med kylling (i stedet for oksekød der ikke altid er mørt) eller pasta med pesto (bed om at få tilsat kylling og lidt mælk/fløde i sovsen). Til dessert laver de en rigtig god tiramisu. Hvis du fx hellere har lyst til en is, kan du gå ind på Baskin Robbins, der ligger ved siden af.

Der er både mulighed for at side udendørs på terrassen eller indenfor. Du kan også gå en tur rundt i den hyggelige Puntacana Village, hvor du bl.a. finder National Supermarked og forskellige små butikker. Mamma Luisa har en helt suveræn beliggenhed til eventuelt at kombinere frokost eller aftensmad i forbindelse med hjemrejse. Du kan fx ankomme lidt tidligt til lufthavnen, tjekke din bagage ind og smutte over på restauranten, inden du skal flyve. På denne måde slipper du også for at spise maden ombord på flyet, hvis du er typen der ikke synes at maden som diverse flyselskaber serverer er noget at se frem til.

Prisniveau: $$ – $$$

Vil du gerne spise på Mamma Luisa, så kontakt os via email HER

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s