La Mona Cap Cana

La Mona er en strandrestaurant, der ligger på den berømte Juanillo Beach i Cap Cana – lige ved siden af Sanctuary Cap Cana by Alsol hotellet. Cap Cana ligger tæt på Punta Cana lufthavnen. Når man kommer dertil, skal man registres på deres kontor ved indgangen, inden man kan køre gennem porten.

La Mona har åbent til frokost og aftensmad og er et super sted at tilbringe dagen i smukke omgivelser. Restauranten er åben, så man sidder direkte i solen om dagen og under (stjerne-)himlen om aftenen. Det er ikke ret meget skygge om dagen, så det er en god ide at tage en hat med.

Skal du derud om dagen, så tag endelig dit badetøj, håndklæde, solcreme, osv., med og tilbring dagen derude og spis en god frokost på stranden. Hvis du tager derud på en hverdag, vil der sikkert ikke være ret mange mennesker.

Maden der serveres er en blanding af internationale retter, inkl. fisk, skaldyr, burgere, kylling, sushi, pizza, m.m. Der serveres også friske frugtjuicer og lækre drinks som mojito, piña colada, m.m.

Betjeningen er venlig og afslappet og der holdes ofte events, fx. temafester med live musik. Om onsdagen har de 2 for 1 pizza, om torsdagen er der 2 for 1 sushi og om søndagen har de brunch (kan ændres uden varsel).

Klik på billederne for at se dem i et større format.

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Læs også om vores frokost på La Mona d. 10. marts, 2016

Besøg La Mona på Facebook