La Cana

La Cana golfbanen hører til Puntacana Resort & Club og er en af de tre bedste golfbaner i Punta Cana. Banen er designet af P. B. Dye og har 4 huller der spiller langs det Karibiske hav samt 14 huller med havudsigt. Dette er en bane, hvor du får rigtig meget for pengene. Golf Magazine har sammenlignet hul 18 på La Cana med hul 18 på Pebble Beach, men påpeger dog at 18. på La Cana er en mere spændende oplevelse med mere sand, vand og flere udfordringer.

Hvis du bor på et af hotellerne på Puntacana Resort & Club (Puntacana Hotel eller Tortuga Bay), har du mulighed for at spille på La Cana banen til en rabatpris.

Bor du på et andet hotel, kan du spille banen for USD 140 per person (prisen er gyldig til d. 22/11-2015) inklusiv transport t/r, green fee, buggy og rangebolde. Mellem d. 6/11-2015 og d. 22/11-2015 kan banen også spilles for USD 106 per person efter klokken 14:30.

I klubhuset på La Cana banen ligger det fantastiske og verdensberømte Six Senses Spa. Der er desuden en privat strand, lækkert pool område, bar og restaurant. Hvis du rejser sammen med personer, der ikke spiller golf, vil det være oplagt at tage dem med, så de kan nyde disse enestående faciliteter, mens du prøver kræfter med banen. Det kan også anbefales at spille La Cana på din afrejsedag, hvis du alligevel skal checke ud af hotellet kl. 12, og dit fly afgår om aftenen. Der er badefaciliteter i klubhuset, så du kan skifte tøj og gøre dig klar til flyveturen. Lufthavnen ligger 5 minutter fra golfbanen.

Vil du gerne spille La Cana, så kontakt os via email HER

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

3 meninger om “La Cana

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s