Corales

Corales banen hører til Puntacana Resort & Club og er en af de tre bedste baner i Punta Cana. Banen er designet af Tom Fazio og byder på en helt unik oplevelse med huller der spiller langs det Karibiske hav, hvor bølgerne bryder på klipperne så det sprøjter højt op i luften, samt huller der spiller gennem frodige naturområder med masser af palmetræer. Corales er en stor WAW-oplevelse som du ikke må gå glip af. De sidste tre huller (16, 17 og 18) kaldes for “Djævlens albue” og betragtes som værende de sværeste og smukkeste afsluttende huller i verden.

Corales banen er en privat golfbane med meget begrænset adgang. Den er egentlig bygget til de celebre beboere og deres gæster, som bl.a inkluderer Julio Iglesias, Mikhail Baryshnikov og Bill Clinton.

Hvis du bor på et af hotellerne på Puntacana Resort & Club (Puntacana Hotel eller Tortuga Bay) eller i en af de private villaer, har du mulighed for at spille på Corales banen til en rabatpris.

Bor du på et andet hotel, kan du spille banen ved at booke gennem Palmera Travel for USD 295 per person eller USD 195 efter klokken 14:30 (priserne er gyldige til d. 22/11-2015) inklusiv transport t/r, green fee, buggy og rangebolde. Caddie er obligatorisk og koster USD 30 plus drikkepenge (ca. USD 15 per person) oveni. Der regnes med en caddie til to personer.

Vil du gerne spille Corales, så kontakt os via email HER

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

3 meninger om “Corales

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s