Barceló The Lakes

Den gamle og slidte golfbane, som ligger på Barceló Bávaro Beach Resort blev for et par år siden om-designet af P. B. Dye og i 2010 åbnede en helt fantastisk bane med et spændende layout i rigtig god stand.

Barceló The Lakes betragtes som en af de bedste indlandsbaner i Punta Cana. Banen byder på en helt unik naturoplevelse med store søer, der kommer i spil på næsten hvert hul. Banen er ikke særlig lang men smalle fairways, en ø green samt bunkers der er godt gemt er blandt andet nogle af de udfordringer banen byder på.

Hvis du bor på et af hotellerne inden for Barceló Bávaro Beach Resort har du mulighed for at spille golf hver dag eller hver anden dag på Barceló The Lakes banen. Det nøjagtige antal green fee som du har inklusiv afhænger af hvilken type værelse du bor på. Du skal kun betale for golfbilen (buggy), som koster USD 45 – USD 65 afhængig af sæson.

Hvis du bor på et andet hotel har du stadig mulighed for at spille banen for USD 160 per person (prisen er gyldig fra d. 01/11-2015 til d. 30/04-2016) inklusiv transport t/r, green fee, buggy, snacks og drikkevarer på banen.

Vil du gerne spille Barceló The Lakes, så kontakt os via email HER

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s