Imagine Punta Cana

Forestil dig en natklub der ligger under jorden! Det er Imagine…den største og mest spændende natklub i Punta Cana der ligger i en underjordisk hule.

Udefra ligner Imagine en borg, hvor man går over en gangbro for at komme indenfor. Herfra folder natklubben sig ud i et hulesystem der består af adskillige store og  små huler, hyggelige kroge med siddepladser, VIP områder, m.m.

Den lokale DJ spiller en blanding af latinske rytmer i Latin Cave og elektronisk musik i Electro Cave. I Chill Cave er der reserveret VIP pladser/borde, hvor du kan hygge og slappe af til chill out musik. Universe Cave bruges ikke til dagligt men er reserveret til store temafester, koncerter eller private fester. Der er ofte internationale gæste-DJs, temafester, live shows med flammekastere eller andre spændende overraskelser natten igennem på Imagine.

En tur på Imagine sælges som en udflugt, hvor du kan vælge mellem 4 typer billetter:

Standard billetten koster USD 25 og inkluderer transport t/r og indgang.

One Night billetten koster USD 40 og inkluderer transport t/r, indgang og to drinks.

Party Package billetten koster USD 60 og inkluderer transport t/r (gyldig i 1 uge), indgang (gyldig i 1 uge) og åben bar (gyldig 1 nat).

VIP billetten koster USD 100 og der inkluderer transport t/r, indgang, VIP område og USD 100 kredit til alkohol på flaske.

Der hentes på de forskellige hoteller fra kl. 23 og bussen kører hjem igen kl. 3, så der skulle være rigelig tid til at få danset igennem.

Bemærk at du skal være 18 år for at komme ind. Gyldigt ID skal vises ved indgangen.

Besøg Imagine på Facebook.

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel. Billederne er venligst lånt af Imagine.

En mening om “Imagine Punta Cana

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s