Coco Bongo

Coco Bongo er den nyeste og mest attraktive natklub i Punta Cana, beliggende i Down Town Punta Cana, som endnu er under opbygning. Dette er ikke en almindelig natklub som man kender fra så mange andre steder. På Coco Bongo får du et fantastisk underholdende SHOW og en helt unik aften i Punta Cana.

Coco Bongo startede i Mexico og ligger i dag både i Cancun, Playa del Carmen … og nu også i Punta Cana. Konceptet er det samme alle tre steder – en natklub med et super show, fed musik og special effects som du aldrig kommer til at glemme. Du kommer til at opleve flyvende akrobater, sæbebobler, balloner, konfetti, kæmpe TV skærme, celebrity imitationer og et mix af 70er, 80er, hip hop og rave musik.

Du kan vælge mellem 2 typer billetter:

Den almindelige billet koster USD 70 og inkluderer indgangen samt åben bar med lokale drikkevarer fra kl. 22.30 – kl. 03.30. Denne type billet inkluderer ikke nogen siddeplads, så du kommer til at tilbringe aftenen og se showet stående.

Guldbilletten (VIP) koster USD 125 og inkluderer ekspres indgang, åben bar med internationale (premium) drikkevarer fra kl. 22.30 – 03.30. VIP billetten inkluderer også siddepladser ved eget bord på øvre-etagen, hvorfra du har den bedste udsigt til showet. VIP området har plads til op til 120 personer.

Hvis du bliver sulten før, under eller efter showet, har du mulighed for at købe snacks i butikken.

Bemærk at du skal være 18 år for at komme ind. Gyldigt ID skal vises ved indgangen.

Besøg Coco Bongo på Facebook.

Klik på billederne for at se dem i et større format

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel. Billederne er venligst lånt fra Coco Bongos hjemmeside.