Gå i byen

Fest på Imagine

Når mørket falder på, og danseskoene begynder at røre på sig, kan det være rart at komme en tur i byen og opleve nattelivet i Punta Cana. Der masser af muligheder for en sjov aften uanset om du er i humør til live musik, at hygge på en strandbar eller danse Merengue med de lokale.

Mange turister stiller spørgsmålet om det nu også er trygt at bevæge sig uden for ressorten – og især om aftenen/natten. Hertil må svaret være JA. Punta Cana og Bavaro området, hvor de fleste hoteller ligger, er en ganske rolig by, og de folk der bor i byen er generelt meget fredelige.

Dermed skal det ikke siges, at der aldrig sker folk noget, men der kan jo også ske meget en fredag eller lørdag aften i fx København, Odense, Slagelse, eller andre steder i Danmark. Det skader naturligvis ikke, at bruge almidelig sund fornuft og opførsel, når du er ude, så du fx ikke render rundt med penge der stikker ud af lommerne eller drikker dig fra sans og samling og så beslutter dig for at gå hjem…alene eller med fremmede.

Husk altid at medbringe dit ID med billede (de fleste steder skal du være 18 år for at komme ind og købe alkohol), kontanter, kreditkort og en mobiltelefon (hvis du har en med).

Natklubber i Punta Cana:

cocobongo-club-Punta-Cana-bg14-1024x576

På Coco Bongo får du et fantastisk underholdende SHOW og en helt unik aften i Punta Cana. Læs mere her.

Indgangen til Imagine

Det er Imagine…den største og mest spændende natklub i Punta Cana der ligger i en underjordisk hule. Læs mere her.

06

ORO Natklubben er desginet efter  de hotteste klubber i Las Vegas & Miami. Læs mere her.

Save