Luksus Ferieboliger

At leje en luksus feriebolig i Punta Cana behøver ikke nødvendigvis at koste en formue, hvis man er flere der rejser sammen og deles om at leje en villa. Der findes naturligvis flotte villaer, der ligger direkte ud til havet og koster mange tusind dollars per nat, men hvis det er over budgettet, så er der heldigvis masser af andre lækre villaer med golf og/eller havudsigt, der koster langt mindre, men ikke desto mindre byder på masser af luksus.

Du kan se alle vores ferieboliger i Punta Cana, Cap Cana og Casa de Campo på vores engelske hjemmeside www.palmeravillas.com og kontakte Anders Bøgebjerg på ab@grouppalmera.com, hvis du gerne vil vide mere.

Vi har udvalgt et par enkelte ferieboliger, som vi håber kunne være interessante:

Lake View Villa

Lake View Villa Punta Cana

Fantastisk og rummelig villa (ca. 900 m2) i 2 etager med 8 soveværelser, 8 badeværelser, gæstetoilet, stor stue med højt til loftet, køkken, central air-condition, møbleret terrasse, balkon, tagterrasse, udendørs spisestue, swimming pool, Jacuzzi, og have.
Lake View Villa ligger på Cocotal Golf & Country Club med udsigt over Cocotal golfbanen og søen på hul 1, og man har adgang til den fælles swimmingpool og legeplads ved golfklubhuset samt paddle tennisbanerne ($).
Når man lejer Lake View Villa er der også gratis transport til Jellyfish Beach Club, som ligger på Bavaro Beach, ca. 10 minutters kørsel fra villaen. Der er plads til 10 gæster i villaen, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 1400 per nat for hele villaen (op til 16 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, billardbord, kontorområde, WIFI, personlig kok, daglig rengøring og concierge service.

SE LAKE VIEW VILLA PÅ VRBO

Villa Pandora

Villa Pandora Punta Cana

Moderne villa (ca. 700 m2) i 2 etager med 8 soveværelser, 8 badeværelser, 2 gæstetoiletter, 2 stuer, 2 køkkener, aircondition, privat swimmingpool og 2 tagterrasser med udsigt til stranden og havet.
Stuen nedenunder er indrettet som et spillerum med billardbord, bordtennis og pokerbord, og herfra er der direkte adgang til swimmingpoolen. Villa Pandora er en super villa direkte på Bavaro Beach og med en fantastisk havudsigt!
Villaen ligger i Los Corales, Bavaro, og der er nem gåafstand fra forskellige restauranter, barer, minimarkeder, osv. Stranden ligger kun få meter fra villaen!
Der er plads til 16 gæster, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 1775 per nat for hele villaen (op til 16 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, kok, daglig rengøring og concierge service.

SE VILLA PANDORA PÅ VRBO

Villa Palma

Villa Palma Punta Cana

Stilren, nybygget villa (ca. 735 m2) i 2 etager med 6 soveværelser, 6 badeværelser, gæstetoilet, stue, køkken, aircondition, møbleret terrasse med sofaområde og billardbord, privat swimmingpool på 25 meter med jacuzzi til 12 personer, udendørs spisestue og køkken med BBQ.
Villa Palma er en ny villa (færdigbygget i 2019/2020), der ligger på Cocotal Golf & Country Club med udsigt over golfbanen og i gåafstand fra golfklubhuset, fælles swimmingpool og legeplads samt paddel-tennisbane ($).
Når man lejer Villa Palma er der også gratis transport til Jellyfish Beach Club, som ligger på Bavaro Beach, ca. 10 minutters kørsel fra villaen.
Der er plads til 12 gæster i villaen, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 999 per nat for hele villaen (op til 12 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, daglig rengøring og concierge service.

SE VILLA PALMA PÅ VRBO

Villa Blanca

VILLA BLANCA PUNTA CANA

Elegant og lækker villa (ca. 975 m2) i 2 etager med 6 soveværelser, 5 badeværelser, gæstetoilet, stue, køkken, aircondition, møbleret terrasse, balkon, 2 tagterrasser, privat swimmingpool, Jacuzzi, have og udsigt over golfbanen. 4 soveværelser ligger inde i huset (der er 2 soveværelser der deler et badeværelse), og 2 soveværelser ligger udenfor huset i deres egne små bygninger.
Villa Blanca ligger i det eksklusive Puntacana Resort & Club med udsigt over La Cana golfbanen, og man har adgang til faciliteterne indenfor ressorten, som inkluderer strand, restauranter ($), marina, tennisbaner ($), m.m. Der er plads til 12 gæster i villaen, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring, en butler samt engelsktalende villa manager (concierge).

PRIS: Fra USD 1500 per nat for hele villaen (op til 12 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, kok, butler, daglig rengøring og concierge service.

SE VILLA BLANCA PÅ VRBO

Caleton Villa 9

Caleton Villa 9 Cap Cana

Tropisk luksusvilla (ca. 835 m2) i 2 etager med 4 soveværelser, 4 badeværelser, gæstetoilet, åben stue og køkken, aircondition*, møbleret terasse og privat swimmingpool og Jacuzzi.
Caleton Villa 9 ligger på Punta Espada golfbanen i Cap Cana Resort med udsigt over golfbanen og det Caribiske hav. Man har adgang til faciliteterne indenfor ressorten, som inkluderer strand, marina, restauranter ($), barer ($) og tennisbaner ($).
Som noget helt særligt, har man desuden adgang til den eksklusive Eden Roc Beach Club samt bar ($) og restauranter ($). Der er plads til 8 gæster i villaen, og prisen inkluderer en personlig kok, der dagligt laver mad i villaen (mad og drikke er ikke inkluderet i prisen), daglig rengøring samt engelsktalende villa manager (concierge).

*Køkken, stue og spisestue er åbne og har ikke aircondition.

PRIS: Fra USD 1500 per nat for hele villaen (op til 8 personer), inkl. vand, elektricitet, TV, WIFI, personlig kok, daglig rengøring og concierge service.

SE CALETON VILLA 9 PÅ VRBO

Se flere luksus-ferieboliger på www.palmeravillas.com