La Cana golfbane i Punta Cana

La Cana

La Cana golfbanen ligger i det eksklusive Puntacana Resort & Club i Punta Cana, og er en af ​​de smukkeste golfbaner i Caribien. Den amerikanske golfbane designer P.B. Dye (søn af Pete Dye der designede Teeth of the Dog og Dye Fore på den Dominikanske Republik) står bag denne spektakulære golfbane.

La Cana banen har 27 huller: Tortuga, Arrecife og Hacienda. Tortuga og Arrecige sløjferne udgør de oprindelige 18 huller, mens Hacienda blev tilføjet senere. Banen har 14 huller med udsigt over Det Caribiske Hav, og 4 huller der spiller direkte langs havet. Tortuga sløjfen har været lukket for ombygning de sidste par år og skulle åbne til vintersæsonen 2022/2023.

P.B. Dye har designet hvert hul til at give spilleren en unik og mindeværdig udfordring. De typiske P.B. Dye pot bunkers er altid til stede for at skabe en anderledes udfordring.

Golf Magazine har omtalt hul 9 på Arrecife som “The grand par five” og sammenlignet hullet med det berømte 18. hul på Pebble Beach golfbanen. Kystlinjen på La Cana har mere sand, vandet er mere blåt og rejsen mere udfordrende – ifølge Golf Magazine.

Golfbanens faciliteter inkluderer driving range, restaurant og bar ($), pro shop ($) og omklædningsrum.

La Cana golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Pris per person:

Priser fra d. 18/4-2022 til d. 20/11-2022: USD 140 per person

Priser fra d. 21/11-2022 til d. 30/4-2023: USD 195 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Caddie’en er obligatorisk på La Cana ,og der betales en caddie fee på US$ 30 per caddie (1 caddie per golfbil/buggy) plus drikkepenge (US$ 15-20 per spiller) direkte på golfbanen.

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)