Iberostar golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Iberostar Golf

Iberostar Bavaro golfbanen hører til Iberostar Resort i Punta Cana, og er en 18-hullers inlands golfbane. Den amerikanske golfbane designer P.B. Dye (søn af Pete Dye der designede Teeth of the Dog og Dye Fore på den Dominikanske Republik) har designet Iberostar.

Golfbanen har masser af høje, store søer samt de karakteristiske P.B. Dye pot bunkers som vil overraske og udfordre den erfarne golfspiller. Iberostar er en tilgivende golfbane, som også er god for begyndere.

P.B. Dye har gjort et fantastisk arbejde med at manipulere det relativt flade landskab under opførelsen af Iberostar. Golfbanen byder på et smukt, kuperet terræn med forhøjede tee-bokse og greens, store bakker og dybe kløfter.

Golfbanens faciliteter inkluderer driving range, restaurant & bar ($), pro shop ($) og omklædningsrum.

Iberostar golfbane i Punta Cana

Pris per person:

Priser fra d. 1/11-2022 til d. 30/4-2023: US$ 179 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)