Halvdagsudflugter

Vælger du en halvdagsudflugt, som typisk varer 4 timer, kan du enten vælge at tage afsted om morgenen eller om eftermiddagen.

Halvdagsudflugter i Punta Cana:

Bebe katamaran fra US$ 55

Den lille katamaran er perfekt til private grupper (familie & venner) på omkring 20 personer eller mindre, hvor man har mulighed for at få en mere hyggelig katamaran og snorklingudflugt.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

_DSC0262 copy

Caribbean Sea Katamaran fra US$ 89

På Caribbean Sea Katamaranen får du en super dag på havet! Vi sejler langs kysten ved i nærheden af lufthavnen og hopper i vandet ved Playa Blanca, hvor havet er som i et badekar! Turen fås også med frokost på Playa Blanca eller i VIP udgave.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

CATAMARAN-12 copy

Doctor fish ocean spa US$ 150

En af de nyere halvdagsudflugter i Punta Cana er Doctor Fish Ocean Spa, hvor du kommer ud og sejle på en dobbeltdækker katamaran, mens du deltager i forskellige spa-aktiviteter.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

634693837882329660_DSC_0002ok

Dominican Flavors US$ 75

På denne udflugt får du muligheden for at lære den Dominikanske Republik bedre at kende. Du kommer helt tæt på lokalbefolkningen og har mulighed for at gøre en forskel hos dem. Vi slutter af med at bade på den smukke Macao Beach.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Dominican Flavors - Dansk Punta Cana Guida

Dybthavsfiskeri fra US$ 115

Rigtig mange drømmer om at sejle ud på det dybe, blå hav og fange en kæmpestor blå marlin eller en Mahi Mahi. Her har du muligheden for at få drømmen til at gå i opfyldelse.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

296420_10150265713183090_3067487_n

Dykning i Punta Cana fra US$ 80

Havet foran Puntacana Resort & Club ved lufthavnen i Punta Cana er nok det bedste sted at dykke. Her finder du et hav af forskellige muligheder, der egner sig til alle. Har du aldrig prøvet at dykke og vil gerne lære det, kan du tage et introduktionskursus.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Dykning i Punta Cana

Happy hour sunset cruise US$ 79

Happy Hour på havet! Kom med os og nyd et par festlige eftermiddagstimer om bord på en katamaran og se den smukke solnedgang (hvis vejret tillader det / hvis det ikke er overskyet).
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

634574652552277572__DSC0885

Helikopter sightseeing fra US$ 89

Turene varer fra 10 minutter til 40 minutter og giver rig mulighed for at få en fantastisk og helt unik udsigt over Punta Cana området med strande, hoteller, golfbaner, skibsvrag, m.m.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

634147983608444000_Helicopter 2

The Hooker – Privat bådtur med dansk kaptajn US$ 500

Anders er kaptajn på denne 3-timers tur på vores lille båd The Hooker. Båden er perfekt til en fisketur indenfor koralrevet eller til en sejltur, hvor du også kan bade i havet, evt. kombineret med frokost på stranden.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

img_2844

Kite Surf Punta Cana (KBS) fra US$ 275

Her har du muligheden for at lære at kite surfe! Efter bare 3 dage kan du begynde at kite surfe og du får et officielt IKO certifikat, når du er færdig, som du kan bruge i hele verden. Er du allerede kite surfer, kan du leje udstyr.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

AND_6433

Ridetur og laguner US$ 50

I Punta Cana finder du de bedste og flotteste heste på den private gård i Puntacana Resort & Club. Kom med på en ca. 3-timers tur hvor du bl.a. kommer ud og ride samt på opdagelse i skoven.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Ridetur og laguner - Dansk Punta Cana Guide

Side by Side Buggies fra US$ 75

Kør din egen 4×4 buggy gennem den skønne natur i Puntacana Resort & Club på denne sjove halvdagsudflugt. Hop en tur i vandet ved Playa Blanca og svøm derefter i en af de smukke laguner.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Side By Side Buggy Punta Cana

Segway Eco Tour US$ 79

Denne udflugt er super til familier med børn (over 6 år), hvor du kan opleve den skønne natur i Puntacana Resort & Club samt lære en hel masse om flora & fauna, lære om truede leguaner og bade i de fantastiske laguner. Turen køres også i golfbiler.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Segway Eco Tour i Punta Cana

Snorkeling ved Playa Blanca US$ 60

Er du vild med at snorkle, så er området omkring Playa Blanca nok det bedste sted at snorkle i Punta Cana. Her kan du snorkle henover koralrevet samt “akvariet” – et beskyttet område i havet.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Snorkelling Playa Blanca

Zip Lines US$ 90

Er du til fart, sus i maven og højder…så er denne tur til dig. Turen foregår i Anamuya bjergene nord for Punta Cana, hvor du kan “flyve” henover det frodige landskab.
LÆS MERE OM UDFLUGTEN

Zip Lines Punta Cana

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save