Caribbean Sea Katamaran

3

BESTIL DENNE UDFLUGT

En helt fantastisk dag på havet! Nyd de skønne omgivelser i og omkring det eksklusive Puntacana Resort & Club ved lufthavnen. Vi går ombord katamaranen og sejler ud fra den lille marina. Turen går langs kysten, hvor du har mulighed for at se adskillige luksus-huse i millionklassen.

Første stop på turen er ved undervandsmuseet, hvor du får mulighed for at snorkle og bade…eller du kan også bare blive på katamaranen, hvis du hellere vil det. Ombord på katamaranen serveres der drikkevarer (vand og sodavand).

Bagefter sejler vi videre til den naturlige swimming pool ved Playa Blanca stranden, hvor du igen kan hoppe i vandet. Her er vandet som et badekar – lavt, lunt og lækkert! Og så går det kun til navlen…

CATAMARAN-12 copy

Hvis du kun har valgt katamaranturen, så slutter turen her og vi sejler tilbage til den lille marina.

Hvis du har valgt turen med frokost på Playa Blanca, serveres der efterfølgende frokost på Playa Blanca strandrestauranten. Her får du en lækker buffet med ceviche (seafood og/eller fisk der er koldmarineret i limesaft), salat, pasta, ris, grønsager, kylling, seafood (ikke hummer) og dessert. Frokosten inkluderer 1 drink, og du har mulighed for at købe ekstra drikkevarer. Efter frokosten kan du slappe af på stranden, inden turen slutter.

dsc_7275

Hvis du har valgt VIP turen, serveres frokosten på Westin hotellets strandrestaurant med ceviche (seafood og/eller fisk der er koldmarineret i limesaft), mozzarella og rucolasalat, rejer, kylling, hummer* samt et udvalg af tilbehør og dessert. Drikkevarer inkluderer vin og sangria.

* Fra marts til juli serveres der ikke hummer, da det i denne periode er forbudt at fange og spise hummer på den Dominikanske Republik. Det er nemlig i denne periode at hummeren yngler.

116829-indigenous-eyes-ecological-park

VIP turen inkluderer desuden et besøg i de fantastiske laguner Ojos Indiginas, der er en del af Puntacana Resort & Club “Ecological Reserve”. På en hyggelig gåtur gennem skoven kommer du forbi de smukke ferskvandslaguner og får mulighed for at svømme i det klare og kølige vand. Det er en helt unik oplevelse!

CATAMARAN-57 copy

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Badetøj (tag evt. badetøjet på inden under dit almindelige tøj)
  • Strandhåndklæde
  • Solcreme (en miljøvenlig creme der ikke ødelægger koralrevet)
  • Kamera
  • Penge til køb af souvenirs (kontanter)

Frokost på Westin

Værd at vide:

  • Katamaranturen varer ca. 4 timer
  • Katamranturen med frokost på Playa Blanca varer ca. 5 timer
  • VIP turen varer ca. 6-7 timer
  • Snorkeludstyr og redningsveste er inkluderet
  • Børn skal være minimum 5 år og følges med mindst en voksen. Udflugten kan være uegnet for små børn.

Priser:
Caribbean Sea Happy Hour US$ 65 / US$ 35 for børn fra 2-12 år
Caribbean Sea Happy Hour + frokost US$ 85 / US$ 55 for børn fra 2-12 år
Caribbean Sea Exclusive VIP US$ 169 / US$ 90 for børn fra 2-12 år

BESTIL DENNE UDFLUGT

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.

Save

Save

Save