Hard Rock Cana Bay golfbane i Punta Cana på den Dominikanske Republik

Hard Rock Golf

Hard Rock golfbanen hører til Hard Rock Hotel & Casino Resort i Punta Cana og er den første Hard Rock golfbane i verden.

Hard Rock er designet af den amerikanske golfspiller og golfbanedesigner, Jack Nicklaus ”The Golden Bear”, som også har designet Punta Espada golfbanen i Punta Cana. Banens design har bevaret det meste af de naturlige omgivelser samt den oprindelige flora og fauna.

Hard Rock er en unik golfbane, med kuperede fairways der skærer sig igennem den omkringliggende jungle, der danner rammen om golfbanen. Hvert hul er karakteristisk og en unik oplevelse og udfordring at spille og nyde. Dette ses tydeligt på hul 7, et relativt kort par-4 hul, hvor nogle spillere vil have mulighed for at nå greenen i et slag – hvis vinden tillader det! Der er også hul #10, et dramatisk par-3 hul, der spiller 197 yards over et sandbrud.

Hard Rock Golf Club var vært for Dominican Open 2012 & 2013, som er en golfturnering på den latinamerikanske PGA Tour.

Golfbanens faciliteter inkluderer driving range, restaurant & bar ($), pro shop ($) og omklædningsrum.

Pris per person:

Priser fra d. 1/6-2022 til d. 31/12-2022: US$ 189 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 60 dage i forvejen.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)