Dansk Punta Cana Guide

Golf

Den Dominikanske Republik og især Punta Cana og Casa de Campo er et sandt paradis for golfspillere! Her finder du masser af rigtig gode baner. Golfbanerne er åbne året rundt, men i lavsæsonen (henover sommeren og i efteråret) lukker banerne helt eller delvist i perioder, så der kan foretages vedligeholdelse og reparationer.

TOP golfbaner som du bør spille er:

  1. Punta Espada – designet af Jack Nicklaus og rangeret #1
  2. Teeth of the Dog – designet at Pete Dye og rangeret #3
  3. Corales – designet af Tom Fazio og rangeret #10
  4. Dye Fore – designet at Pete Dye og rangeret #27
  5. Iberostar – designed at P. B. Dye og rangeret #36
  6. La Cana – designet af P. B. Dye og rangeret #48

Alle banerne er rangeret af GolfWeek Magazine på deres liste over Top 50 Mexico & Caribbean Courses.

Handicap

Officielt er der ikke noget krav om, at du skal have et bestemt handicap for at kunne spille på golfbanerne i Punta Cana eller Casa de Campo. Du vil ikke blive bedt om at vise noget HCP kort/bevis på golfbanerne. Så længe du ved, hvordan man spiller og kan komme rundt på banen i et rimeligt tempo uden at forsinke spille for andre, kan du spille. Hvis du er nybegynder, vil Cocotal, Iberostar og La Cana banerne være de bedste for dig, da de er rimelig brede og forholdsvis nemme at spille.

Dress Code

HUSK at alle golfbanerne har en “dress code” som de strengt håndhæver. Dvs at du skal have en polo shirt på med krave og ærmer samt enten et par knælange bermuda shorts eller lange bukser på. Damer kan spille i en polo shirt uden ærmer (dog stadig med krave) og i shorts, lange bukser eller skort. Golfsko med soft spikes er påkrævet, men du kan også spille i tennissko/gummisko. Lever dit tøj ikke op til kravene om dress code kan du blive bedt om at købe det korrekte tøj i pro-shoppen.

Golfsæt, mad & drikke

Du har mulighed for at leje golfsæt på alle baner samt købe mad og drikke. På alle banerne kan du betale med kreditkort, men husk også at medbringe kontanter (USD) for en sikkerheds skyld og til evt. brug til drikkepenge.

Transport

Transporten t/r er inklusiv til alle baner, når du bor på hotel og udvalgte villaer/lejligheder i Punta Cana og booker via denne hjemmeside. Transport er inkl. uanset om du vil bruge den eller om du kører i egen lejebil til/fra golfbanerne. Transporten er “delt med andre”, dvs. at chafføren muligvis skal stoppe på andre hoteller og hente andre spillere undervejs. Hvis du hellere vil have din egen transport, har du mulighed for at tilkøbe dette mod et ekstra gebyr.

*

Golfbaner i Punta Cana:

Punta Espada

PUNTA ESPADA GOLFBANEN I CAP CANA PUNTA CANA

Denne spektakulære 18-hullers golfbane er designet af Jack Nicklaus og ligger i Cap Cana Resort. Banen har havudsigt på alle 18 huller og 9 huller langs havet. Hvis du skal spille 1 bane i Punta Cana, skal du spille denne, for det er en golfbane i verdensklasse! I 2008, 2009 og 2010 spillede PGA Champions Tour (senior touren) på Punta Espada.

Pris per person:
25/11-2019 – 12/4-2020: US$ 395 – tee tider mellem kl. 7 – 12 eller US$ 312 hvis du spiller efter kl. 12 – Plus drikkepenge til caddie (1 caddie per buggy med 2 spillere).

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD). KOMBINER denne bane i en 2/3-runders pakke med La Cana og/eller Corales.

BOOK EN RUNDE PÅ PUNTA ESPADA

Corales

CORALES GOLFBANEN I PUNTA CANA

Corales er en af de to baner, der hører til Puntacana Resort & Club. Banen er designet af Tom Fazio og du får 10 huller med havudsigt og 6 huller, der spiller langs havet. I marts 2018 spillede den amerikanske PGA TOUR for første gang på den Dominikanske Republik – på Corales golfbanen. Turneringen spilles igen på Corales i marts 2019.

En runde på Corales slutter af med The Devil’s Elbow (djælvens albue), som er en betegnelse for de sidste 3 huller, der kulminerer på hul 18, hvor man slå henover Corales bugten! Det er golf for alle pengene.

Pris per person:
25/11-2019 – 12/4-2020: US$ 395 eller US$ 295 hvis du spiller mellem kl. 13 og 13:30 – Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere).

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD). KOMBINER denne bane i en 2/3-runders pakke med La Cana og/eller Punta Espada.

BOOK EN RUNDE PÅ CORALES

La Cana

LA CANA GOLFBANEN I PUNTA CANA

La Cana er en fantastisk smuk 27-hullers golfbane, der ligger i Puntacana Resort & Club. Banen er designet af P. B. Dye og her får du 14 huller med havudsigt og 4 huller, der spiller langs havet. Banerne Tortuga og Arrecife udgør de originale 18 huller med havudsigt, mens de sidste 9 på Hacienda er de nyeste huller, der ligger inde i landet. Hul 9 på Arrecife beskrives som “the grand par-5” og sammenlignes med det berømte hul 18 på Pebble Beach golfbanen.

Pris per person:
25/11-2019 – 12/4-2020: US$ 175 eller US$ 140 hvis du spiller efter kl. 14:30 – Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere).

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range og caddie. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD). KOMBINER denne bane i en 2/3-runders pakke med Corales og/eller Punta Espada.

BOOK EN RUNDE PÅ LA CANA

Hard Rock Golf Club Cana Bay

Hard Rock Golf Course Punta Cana

Cana Bay er en 18-hullers indlandsbane designet af Jack Nicklaus, som hører til Hard Rock hotellet. Designeren har respekteret det naturlige miljø og den oprindelige flora og fauna er bevaret. Her får du en unik golfbane, der henter sin personlighed og karakter fra de bølgende fairways, der hugger gennem den omgivende dominikanske jungle. Hvert hul er karakteristisk – en unik oplevelse og udfordring at spille.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 250

Prisen inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, driving range samt snacks og drikkevarer.

BOOK EN RUNDE PÅ CANA BAY

Barcelo The Lakes

Barcelo The Lakes golfbane i Punta Cana

Barcelo The Lakes hører til Barcelo Bavaro Grand Resort. Denne 18-hullers golfbane blev re-designet af P. B. Dye og spiller gennem et fantastisk smukt landskab. Vand og store søer er i spil på 17 ud af banens 18 huller og den naturlige fauna er helt unik. I løbet af en runde er det ikke ualmindeligt at støde på flamingoer, traner samt skildpadder. Banen er ikke særlig lang, men fairways, en ø-green samt godt skjulte bunkers er nogle af de udfordringer som du kan se frem til.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 155
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 140 efter kl. 13:00

Prisen inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range.

BOOK EN RUNDE PÅ BARCELO THE LAKES

Iberostar

Iberostate golfbanen

Iberostar (også kaldet Iberostate) er en 18-hullers golfbane, der hører til Iberostar Resort i Punta Cana. Banen er designet af P. B. Dye og spiller gennem et relativt flads landskab som er blevet manipuleret under opførelsen af golfbanen og omdannet til et smukt rullende terræn med forhøjede tee steder og greens, store bakker og dybe kløfter. På Iberostate finder du normalt nogle af de hurtigste greens i området, hvilket gør denne golfbane virkelig sjov.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 169
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 140 efter kl. 14:00

Prisen inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range samt snacks og drikkevarer fra “drinks cart” på golfbanen. Hvis du køber en drink i baren efter runden, får du fx en hamburger eller en sandwich gratis.

BOOK EN RUNDE PÅ IBEROSTATE

Punta Blanca

cc12ada3-02dc-43d8-be99-c70f299b12a8

Punta Blanca er en 18-hullers golfbane designet af den Sydafrikanske golfspiller, Nick Price. Med masser af tropiske planter er denne velholdte parkbane et godt udgangspunkt for enhver golfrejse til Punta Cana-området. Den forholdsvis åbne følelse af layoutet i kombination med brede fairways giver gode muligheder for at bruge driveren fra de fleste tee-steder. De store og jævnt bølgende greens vil helt sikkert udfordre dine putting evner.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 169

Prisen inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, og driving range.

BOOK EN RUNDE PÅ PUNTA BLANCA

Cocotal Golf & Country Club

COCOTAL GOLF COURSE PUNTA CANA

Cocotal er en 27-hullers golfbane der er designet af den spanske golfbane arkitekt, Jose “Pepe” Gancedo og hører til Melia & Paradisus hotellerne. Golfbanen spiller gennem en gammel kokosplantage, der i dag er blevet til et af de smukkeste beboelsesområder med store huse og lejlighedsbygninger. Flere store søer, der kommer i spil på forskellige huller. Banens “varemærker” omfatter strategisk placerede palmetræer, bunkere, høje, blidt rullende terræn og meget generøse fairways.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 155
1/11-2019 – 30/04-2020: US$ 135 efter kl. 14:00

Prisen inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy, og driving range.

BOOK EN RUNDE PÅ COCOTAL

*

Golfbaner i Casa de Campo:

Ca. 45-60 minutters kørsel fra Punta Cana ligger de berømte luksus resort, Casa de Campo Resort, som har i alt 4 golfbaner, hvoraf den ene (La Romana Country Club) er en privat golfbane som kun medlemmer har adgang til. Alle banerne i Casa de Campo er designet af Pete Dye.

Teeth of the Dog

a62d4af8-e14b-4b57-b32f-710428511616

Teeth of the Dog er BANEN som Casa de Campo er kendt for. Banen er berømt over hele verden og de fleste golfspillere, som har hørt om den Dominikanske Republik, har med garanti også hørt om Teeth of the Dog. Golfbanen er designet af Pete Dye og har 12 huller med havudsigt og 7 huller, der spiller langs havet. I følge Pete Dye er denne bane hans mesterværk. Han har endda udtalt, at banen helt bestemt blev designet af “the man upstairs” (Gud).

Pris per person:
1/11-2019 – 30/4-2020: US$ 395 – Plus caddie fee & drikkepenge (1 caddie per buggy med 2 spillere).

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range. Caddie fee koster US$ 30 per caddie og drikkepenge (ca. US$ 15-20 per spiller) til caddien forventes og betales efter runden (kontant USD).

BOOK EN RUNDE PÅ TEETH OF THE DOG

Dye Fore

DYE FORE GOLFBANEN I CASA DE CAMPO

Dye Fore er bogstavelig talt “to die for”! Denne 27-hullers golfbane er rigtig lang, og spiller du fra back-tee, skal du hele 7,740 meter for at komme gennem banen. 7 klippehuller, der falder 300 fod til Chavón-floden nedenfor, gode vindstød og 360 ​​graders udsigt over flod og hav er en del af den oplevelse golfspillere vil få på Dye Fore.

Af de 18 fantastiske huller på Dye Fore er hul 12 og hul 15 to af de største par-3 huller i verden. “Dye Fore har en fantastisk udsigt over Det Caribiske Hav (fra 9 af de 18 huller), bjergene, Chavón-floden, Casa de Campo-marinaen og Altos de Chavón.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/4-2020: US$ 295

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range.

BOOK EN RUNDE PÅ DYE FORE

The Links

The Links Golf Course Casa de Campo

The Links er en 18-hullers golfbane der er designet af Pete Dye. Disse 18 huller, der minder om traditionelle linkskurser, der typisk findes på de britiske øer, ligger i det indre af Casa de Campo og tilbyder en spektakulær udsigt over Det Caribiske Hav samt ressorten. Selv om The Links banen måske ikke er lige ved siden af ​​havet, er der stadig masser af muligheder for at gå til stranden. Ikke mindre end fem huller har vandfarer. Rullende bakker og havudsigt tilbyder en unik og sjov golfoplevelse.

Pris per person:
1/11-2019 – 30/4-2020: US$ 218

Priserne inkluderer transport t/r (delt med andre), green fee, golf buggy og driving range.

BOOK EN RUNDE PÅ THE LINKS

Save

Save

Save

Save