Penthouse Lejlighed

Lejligheden er en Penthouse med 6 soveværelser beliggende direkte på stranden Bavaro Beach i Punta Cana. Der er plads til 12 personer i lejligheden, som ligger på 3. og 4. etage. Der er ikke elevator i bygningen!

Lejligheden har en fantastisk hyggelig tagterrasse med udsigt over stranden, palmetræerne og havet.

screen-shot-2017-02-14-at-4-43-14-pm

De 6 soveværelser har 2 enkeltsenge, der kan sættes sammen til en stor dobbeltseng (king size), fjernsyn med kabel TV, air condition samt vifte i loftet. Der er i alt 4 badeværelser til de 6 soveværelser.

Lejligheden har et åbent køkken med al nødvendigt tilbehør, spisebord til 12 personer samt en dejlig, åben opholdsstuestue med fjernsyn, bøger og blade. På tagterrassen er der store madrasser til at sole sig på, spisebord til 12 personer samt gas grill.

IMG_0825

Stranden ligger blot få meter fra lejligheden! Så snart du træder ud af bygningen, står du med fødderne i sandet, og derfra er der ikke langt til havet. På stranden er der et lille område tilhørende lejlighedsbygningen med liggestole og parasoller.

Du finder en fælles swimmingpool et par hundrede meter fra lejligheden. Poolen ligger ved en restaurant og har åbent alle dage undtagen søn- og helligdage (den kan være lukket andre dage også).

I nærområdet findes en del hyggelige restauranter, barer, caféer, osv. som ligger i gåafstand fra lejligheden. Der ligger også et par supermarkeder, et bageri, spa & salon, m.m. Hele området er sikkert og roligt at færdes i både om dagen og om aftenen.

15365b6f-4d39-426a-a0d7-692bbc7a8a0b-1-10

Pris for leje af lejligheden

Prisen for lejligheden starter fra USD 499 per nat.

Internet (wifi), daglig rengøring samt concierge service er inklusiv i prisen. Elektricitet er ikke inklusiv og betales efter forbrug (USD 0.50 per kWh).

Derudover har du mulighed for at tilkøbe følgende services:

  • Lufthavnstransfers
  • Kok (USD 150 per dag)
  • Indkøb af mad- og drikkevarer (supermarkedspriser + 15% gebyr) eller
  • All-inklusive madplan (USD 75 per person, per dag til mad og drikke i lejligheden – kræver at der hyres en kok!)
  • Udflugter
  • Golf
  • Spa (fx massage, manicure, pedicure, osv.)

fe758b4f-36a8-43c9-a350-cb9f7849446d-1-10

Lej strandlejligheden til din næste ferie:

Læs mere om strandlejligheden her: www.vrbo.com/567930

Du er velkommen til at kontakte Anders Bøgebjerg på ab@grouppalmera.com hvis du ønsker at leje lejligheden til din næste ferie i Punta Cana.

Save

Save