Dye Fore golfbane den Dominikanske Republik

Dye Fore

Dye Fore er en af de 3 golfbaner i Casa de Campo Resort, som ligger i byen i La Romana (ca. 1 times kørsel fra Punta Cana).

Banen er designet af den amerikanske golfbanedesigner, Pete Dye, som har designet et hav af golfbaner i USA og rundtomkring i verden, bl.a. Mission Hills i Californien.

Dye Fore golfbanen åbnede i 2002 og har 27 huller: Marina, Chavon og Lagos.

En runde på 7740 yards har flere højdepunkter, der bl.a. inkluderer 7 huller der spiller langs klippekanten der falder 300 fod ned til Chavon floden, der løber nedenfor.

Hul 12 og hul 15 på Dye Fore er to af de største par-3 huller i verden.

“Dye Fore har en spektakulær udsigt over Det Caribiske Hav (fra 9 af de 18 huller), bjergene, Chavon-floden, Casa de Campo-marinaen og Altos de Chavon-kunstnerlandsbyen.” – Gilles Gagnon, golfdirektør.

Golfbanens faciliteter inkluderer en driving range, restaurant og bar ($) og pro shop ($).

Dye Fore golfbane Dominikanske Republic

Pris per person:

Priser fra d. 23/9-2022 til d. 31/12-2023: US$ 525 per person

Prisen inkluderer delt transport til og fra golfbanen fra hoteller i Punta Cana, 18-hullers green fee, golfbil/buggy samt brug af driving range til at varme op inden runden. Privat transport til og fra golfbanen kan arrangeres mod betaling af et ekstra gebyr. 

Prisændringer kan forekomme uden varsel.

Reservation:

Udfyld formularen eller send os en email på info@grouppalmera.com

Tee tider kan bookes maks. 90 dage i forvejen.

Alle golfspillere, der skal spille Dye Fore, skal registreres hos Casa de Campo Resort Security forinden. For at gøre dette, skal vi bruge navn samt pasnummer på samtlige golfspillere som du bedes sende, inden den dag du/I skal spille.

Når vi modtager din email, kontakter vi dig for at bekræfte din reservation og sender dig info vedr. afhentningstidspunkt, tee-tid, betaling, afbestilling, m.m. Din bestilling er ikke bekræftet, før du modtager besked fra os.

LÆS MERE OM BANEN (PÅ ENGELSK)