Dominican Outback Experience

Dominican Flavors - Dansk Punta Cana Guida

BESTIL DENNE UDFLUGT

Hvis du vil opleve lidt af den Dominikanske Republik så er denne halvdagsudflugt helt super. På ”Dominican Flavors” kommer du ud på landet og kører i en semi-åben safaribus gennem den frodige natur. Du kommer helt tæt på lokalbefolkningen og får et indblik i kulturen og den ægte dominikanske livstil.

Vi besøger en lokal skole, hvor guiden fortæller om det dominikanske skolesystem. Vi kommer også indenfor i et privat hjem og ser, hvordan den typiske dominikaner bor ude på landet, hvordan de laver mad, osv.

På en lille plantage ser vi, hvordan kaffe, kakao, m.m. dyrkes økologisk og bliver til. Der vil også være et par smagsprøver samt mulighed for at støtte de lokale ved at købe et par varer med hjem (hvis du vil).

Dagen slutter med at besøg på den fantastiske Macao strand, hvor du kan bade, gå en tur langs stranden og nyde en let snack, inden vi kører tilbage til hotellerne.

Dominican Flavors - Dansk Punta Cana Guide

Firmaet, der står for ”Dominican Flavors” udflugten, arbejder sammen med den internationale organisation PACK FOR A PURPOSE, hvor turister kan hjælpe med at støtte lokalbefolkningen, der ikke har så meget at gøre godt med til dagligt.

Hvis du ønsker at medbringe ting med hjemmefra som fx skoleartikler (blyanter, kuglepenne, notesbøger, malebøger, farveblyanter, osv.), medicinske/hygiejniske forsyninger (sæbe, shampoo, deodorant, tandbørster, tandpasta, m.m.), tøj (nyt eller lettere brugt), legetøj (nyt eller lettere brugt), osv., har du mulighed for at gøre dette.

Se evt. mere via dette link og/eller spørg os.

Dominican Flavors - Dansk Punta Cana Guide

Husk at medbringe følgende på denne udflugt:

  • Behageligt tøj og sko
  • Badetøj og strandhåndklæde
  • Solcreme og evt. myggespray
  • Kamera
  • Penge til køb af souvenirs samt drikkepenge

Dominican Flavors - Dansk Punta Cana Guide

Værd at vide:

  • Køreturen rundt i landskabet kan bumpe lidt afhængigt af om det har regnet op til udflugtsdagen. Hvis du har problemer med ryggen, så overvej om du kan deltage uden problemer eller spørg inden du booker udflugten.
  • Gravide kvinder kan ikke deltage i denne udflugt.
  • Undervejs på udflugten vil du se og møde en del fattige familier og børn. Du er velkommen til at medbringe gaver (fx tøj/sko, legetøj, blyanter, papirsblokke, eller lign.) til dem som kan gives undervejs i samarbejde med guiden.
  • Drikkevarer samt en let snack er inkluderet.
  • Børn skal følges med mindst en voksen. Udflugten kan være uegnet for små børn.

Pris per person: USD 75 for voksne / USD 40 for børn fra 3-12 år.

BESTIL DENNE UDFLUGT

Information og priser er vejledende og der tages forbehold for ændringer, som kan forekomme uden varsel.